10 paari ketse, mida kohe osta

Maailmas on kõike liiga palju! Liiga palju ummikuid, liiga palju teetöid, liiga palju laene, liiga palju raha on puudu, liiga palju arvamusi, liiga paljus start-up’i ja app’i mehi, kes ei ole teinud ühtegi allalaetavat rakendust, mis aitaks selles pahna ülekülluses mõistust kaotamata opereerida. Aga worry no more! Hooligan Hamlet teab, kui keeruline on ketse otsida, leida ja mis kõige hullem – välja valida. Tegime valiku sinu eest ja panime kokku mitmekesise nimekirja meeste- ja naiste ketsidest. Siin on 1o paari ketse, mida kohe praegu osta.

 

10.Nike Air Max 1 Premium

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 90€
Kust saab: Reede

Valgest nahast, hallist seemisnahast ja mustast sünteetilisest materjalist pealis, hingavast võrgust vooder ja kummist välistald. Talla esiosal on pritsmetega efekt. Need on allahinnatud ja ilmselt ei oota oma elukaaslast kaua. Lenda peale!

 

 

09.Nike WMNS Rosherun Hyperfuse

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 105€
Kust saab: Reede

Nike WMNS Rosherun on jooksmisest inspireeritud naiste uue kooli jalats. Kerge sünteetiline võrgust pealis, millel Hyperfuse tehnoloogias joodetud detailid. Loomulikult on see kaasaegne siulett hetkel üks popimaid ilusate tüdrukute seas, nii-et…

 

08.Nike Air Flight Classic

flightclassic

Hind kui palju: 119.95€
Kust saab: Sportland

Sa oled illlge ketsi mees ja astud nagu gängster, aga su jalas on ikka veel Air Force 1, mille kunagi läbi mingi Narnia said? Kõik ok, on aeg edasi liikuda. Flight Classic paneb päid pöörama nii hipsteri ringkonnas kui ka Eesti Hiphop Festivalil.

 

 

07.Supra Skytop III

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 50€
Kust saab: Reede

Supra on kõvade meeste kets. Punkt. Vaata kui Batman see välja näeb. Sellise ketsiga sobib istuda ainult matt-halli Lambosse nagu Bruce Wayne. Õnneks on kets praegu allahinnatud ja võid selle jalga kütta ka täiesti tavalise BMX’ga kruiisides. Kõige odavam kets nimekirjas!

 

06.Nike Air Huarache

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 130€
Kust saab: Reede

Hitihoiatus! Legendaarse jalatsilooja Tinker Hatfieldi 1991. aastal loodud jooksutoss sai inspiratsiooni pärismaalaste sandaalidest. Omal ajal revolutsiooniline jalats oma neopreenist sokiga muutis reegleid. Tahad ka reegleid muuta? Cop a pair!

 

05.Nike WMNS Air Max Thea PRM

thea

Hind kui palju: 130€
Kust saab: Reede

Kui meestele Batman’i kets on Supra Skytop 3, siis liibuvasse lateksisse riietunud kassnaine seal kõrval kannab musti  Air Max Thea’sid. Super kerge ja üüüber seksikas Halle Berry kaasaaegne versioon, mis paneb kõik teised chickid kadedusest šokolaadi sööma ja kaalus juurde võtma.

 

04.Nike Air Force 1 Mid 07 All Black

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 104.95€
Kust saab: The Goons

Sa oled päris ketsimees ja vihkad neid meinstriimi ja hype affe, kes kiidavad Air Jordan 1 ja 3 iga Instagrami pildi pealkirjas? Air Force 1 on sinu houmi. Piisavalt meinstriim, et olla seltskonnas äss ja samas nii-nii riil, et kõik hype mehed võivad nurgas häbeneda.

 

03.Nike Air Max 90 Essential

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 119.95
Kust saab: The Goons

Nende ketsidega võid südamerahus Kalamaja vahel oma longboardiga chillida nagu homset ei oleks. Seltskonnas leidub vähemalt 2 keskmisest ilusamat chikki, kes ütlevad sulle kui ägedad värvilised “tennised” sul jalas on ja uurivad, kust sa need said.

 

02.New Balance M670SKO

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 140€
Kust saab: Reede

New Balance on coolide inimeste Air Max. See kets sinu jalas ütleb, et sa oled retro, sulle meeldis Apple enne Tim Cook’i ja su tööks on mitte-töö-tegemine. Minult saad tänaval high-five ja Kuldmuna galal oled reklaami inimeste keskel oma jope.

 

01.Nike Air Max Lunar 1

10 paari ketse, mida kohe osta

Hind kui palju: 160€
Kust saab: Reede

Air Max Lunar 1 on legendaarse mudeli edasiarendus – pealis on kergest võrgust, mis on hyperfuse tehnoloogia abil kokku liidetud ning Lunarlon tald nähtaval oleva õhupadjaga. Mind see Lunari asi üldse ei koti, aga kui midagi tehakse palju, siis peab see hea olema.