Eestlaste uus lumelaua film

Legendaarne filmimees Vanaisa läheb alati sinna, kuhu süda viib. Olen seda julgust inimestes hinnanud ja eriliselt imetlenud. See on see väike, umbes 3.7cm pikk mini-karu meie südames, kellel on jalas ujumispüksid ja seljas väike nahast jakk, kes ajab rinna punni, surub sõrmed sügavale pihku ja otsustab sinu eest tegeleda asjadega, mis sulle meeldivad. Selle sama mini-karu abiga on üles ehitatud kogu meie portaal. Seda sama karu inimeste südames innustame tekka iga postituse ja iga projektiga, mis Hooligan Hamleti meeskonnaga ette võtame. Vanaisa sees on mini-karu väga aktiivselt tegutsenud ja seekord toonud meieni uue, hingetuks võtvalt romantilise lumelaua filmi “Love Life: happy, free & stoked” esimese treileri.

Kuulujutud räägivad, et filmis võib soundtracki hulgast leida ka eestikeelset räppmuusikat.

Kinodesse lubatakse seda meistriteost novembris 2014. Kindlasti hoiame selle filmi arengutel silma peal ja tee seda ka sina:

Love Life Movie Facebook
Love Life Movie Instagram

comments powered by Disqus