Hamleti soovitus #1: Narkootikumi peakokk

“Hamleti soovitus” on Hooligan Hamleti rubriik, kus me valime suvalise aja tagant suvalisel hetkel ühe sitaks kõva asja ja kirjutame sellest. Lihtne. Me ei pea ennast põhjendama ma arvan.
 

Hamleti soovitus #1 on Dope Chef Londonist

Kes tahab tänapäeval teha tööd? Mitte keegi. Kõik tahavad, et neil oleks oma riide- või plaadifirma, oma söögikoht (soovitavalt 1-2 silbilise nimega) ja kõige olulisem – et see toimiks ise. Keskastmejuht tahab puhata!

Mulle väga meeldib, kui mõni nendest keskastme juhtidest on võtnud vaevaks lisaks puhkamisele ka natuke vaeva näha. Noh teate küll, natuke süveneda ja tegeleda detailidega või nii. Siis kui mina veel väike olin (eile toim.) ei viitsinud keegi eriti asjade väljanägemisse aega investeerida. Õnneks see on nüüd (täna toim.) muutunud. Üks asi on teha ägedaid asju, aga hoopis teine asi on näidata, et need ägedad asjad on ägedad. Eestis on asjade ägeda väljanägemise level 9000 suuromanik Reval Guild Denim aga nendest pikemalt võibolla mõnes teises postituses. Huligaani valik täna on hoopis London ja sealt pärit Dope Chef.

Dope Chef on inglaste rõivabränd, mis oma visuaalselt keelelt on see legendaarne “tumbliri meintsriim”, mis omakorda tähendab, et jõuab Eestisse umbes 103 aasta pärast. Paar aastat sinna-tänna. Ennustus võib natuke muutuda nagu Swedbanki majanduskasvu prognoos järgmiseks aastaks kolmanda kvartali alguses. Dope Chef ajab aga seda nö ära tehtud rida kvaliteetselt ja das megahypher ägedalt, mis kvalifitseeribki ta meie ägedate asjade blogisse. Detailidesse keskendumise level nendel fotodel on nii hull, et lähen Paldikski mnt seevaldisse ja kirjutan ennast ise sisse. Vaatajal jääb üle ainult vajuda sellesse perfektsuse harmooniasse ja lasta ennast selle laine harjal sõidutada (ohsa raks, Printsessi saate Roberto on mul akna taga!).

Dope Chefi lookbooki fotod igakord on nii jõhkrad, et tihti tahaks nuttes dušši all šokolaadi süüa ja mõelda, et maailmal ei ole mind enam vaja. Õnneks mul ei ole hetkel šokolaadi isu. Kui sul aga on šokolaadi isu, siis pane soe vesi jookma ja naudi galeriid Dope Chef’i 2013 lookbookist Dxpe Ss13.

Dope Chefi koduleht
Dope Chefi Facebook
Dope Chef Instagramis @dxpechef