Legendaarsed nagu kivipesu jeans’id

Noh New Balance’i vennad, kus teie suured reliisid jäid? On lõputult vaidlusi teemal, milline Nike’i Air Max liini siluett on kõige ilusam. Õnneks on vastuseid ainult üks – Air Max 90. Täna, 20. septembril on väga oluline päev. Nike Sportswear kuulutas just 20-ndaks septembriks järjekordse suure reliisi Air Max’i pededele. Kui sul ei ole elu, siis sa tead kõike. Eeldusel, et sa oled normaalne inimene, siis sa ilmselt kõikide Air Max’i reliisidega kursis ei ole. Kontrolltöö läbimiseks on Air Max’i pedel vaja viimasest ajast tegelikult teada ainult kolme kõige-kõigemat väljalaset.

01. atmos X Nike Air Max 90 “Camo Pack”

Eelmise aasta sügisel Jaapani super-retailer Atmos ja Nike Sportswear lõid oma kolbad kokku ja sündis üks ilusamaid ning siiani nõutumaid Air Max’e, mis iial tehtud. Air Max Premium “Camo Pack”, kuhu kuulusid “Black  Tiger Camo” ning iga Air Max 90 kummardaja unistus “Duck Camo.”

02. Nike Air Max 90 Hyperfuse “Independence Day” pack

Ilmselt kõige nõutum Air Max’i reliis läbi aegade. Eelmisel aasta suvel Ameerika Ühendriikide Iseseisvuspäeva puhul välja antud pakk on kõikide maailma swäägerite ihaldusobjekt sellest hetkest saadik. Tänasel päeval seda paari alla 600$ hinnaga väga palju leida võimalik ei ole. Üks vend korjas ükskord raha vanaisa ravimite jaoks ja tal oli väga kiire ning pani punase paari müüki 800$. Good luck, bro! Seda punast paari nägin muide ka eile endale Pelgulinnas vastu jalutamas. Otsisin katustelt snaipereid, kes omanikku valvaksid. Ei näinud. Ilmselt professionaalid.

03. Kõige olulisem of all-time – Nike Air Max QS “Washed Denim”

Täna, 20. septembril 2014 aastal tuli välja taas üks ägedamaid Air Max 90 versioone, mida mitmel pool loetakse just nende kahe eelmise, legendaarse reliisi järgmiseks tulemiseks. Kuulujuttude põhjal mitu korda järjekordseks atmos koostööks peetud, aga tegelikult vist siiski Nike’i enda loometöö vili Nike Air Max 90 “Washed Denim”. Täna hommikul oli internet umbes noorest tarbijaühiskonnast, kes kõik veebipoed täpselt paari minutiga tühjaks ostsid. Reliis oli väga-väga-VÄGA eksklusiivne ning hoolikalt valitud poodidesse üle maailma jõudis super-mega-eriti-väike kogus. Järjekordne väljalase, mille hind järelturul ulatub ilmselt 500-600$.

Selle väljalaske põhiliseks iseloomuks on detailid. Teksaga kaetud pealis, legendaarselt Infraredilt põhi detailid ja Nike’i swooshil must mao naha tekstuur, beibi! Loomulikult andis Nice Kicks kõikidele ketsipervertidele ööl vastu reliisi päeva välja hardcore porno video. Kliki video HD peale, pane tuli kustu, toa uks lukku ja naudi..

Kas sina või keegi, keda sa tead, on häkker ja häkkis endale Harry Potteri võlukepiga varustatud Mark Zukerbergi abiga ühe paari neid iludusi?

(Images via Nice Kicks, Sneaker Addict & Nike Sportswear)