Superskankers “Crackhouse” animeeritud muusikavideo

BRÖÖHHAARRCHHHHHH! Ma lubasin endale lihtsalt, et alustan seda postitust esimese sõnaga, mida seda video linki avades kuulen. Kodumaisel bassiduol (mis kuradi asi on bassiduo?) Superskankers tuli täna avalikuks ilmselt üks bädässimaid videosid muusikavideote ajaloos. Äss on nii bääd, et võistleb vabalt Nicki Minaj “Anaconda” videoga. Jep, ma tean, et see on sul teises aknas niikuinii viimased nädal aega lahti ja okei, vaata siis seda korra veel, aga ootan sind siia tagasi. Siin? Ok, jätkame ilma sinuta. Eriti kuradi jõuline animatsioon eriti kuradi jõulise hööveldamisega taustal tekitab tunde, et tahaks endale propellerid külge keevitada ja Grossi poe esist pommitama minna. Skänkerid ise ütlesid, et asi ei olnud tellimustöö, vaid animatsioon tuli ise nende juurde, mis teeb kogu selle asja veel 137 korda riilimaks. Vaadake seda badassi kella peegeldust 2:17. Detailid raisk! Nagu Superskankersi üks osanik vana hea MC Wheely ise tavatseb öelda, siis “Big up!” animatsiooni autorile Martinus Klemetile ja kaaskonnale. Rohkem sellist oma käekirja ja üleolevat suhtumist.

Rohkem Martinus Klemeti töid
Vastus küsimusele, “Mis või kes on bassi duo?”

Crackhouse from Martinus Klemet on Vimeo.

comments powered by Disqus