Täielik eelvaade Air Jordan 2015 kevadesse

Nii-nii-nii (üks “nii” veel) palju on räägitud Air Jordan’i uuest “retro remastered” suunast, mis praeguseks juba täiskäigul müriseb, et järgmise aasta alguses oma esimesed linnud puurist välja lasta.

Ehk siis võetakse meie lemmikud aastate tagused ketsi-reliisid ning mitte lihtsalt ei toodeta neid uuesti nagu siiamaani tehtud, vaid toodetakse piinliku täpsusega täpselt samamoodi nagu neid originaalis aastaid tagasi toodeti. Miks see hea on? Loomulikult sellepärast, et see annab meile – uuekooli feik ketsimeestele, kes ei tea päris sneakerkultuurist mitte midagi – hea võimaluse nautida võimalikult originaali lähedast ketsi. Air Jordan otsis üles kõik rätsepatöökojad, kõik asjaosalised, kõik materjalid, mida kasutati algselt nende tossude tootmisel ning ajas roostes tehaselindid uuesti jooksma.

Kogu see projekt on nii-nii-nii (ja veel üks “nii”) suur ja salajane, et “remastered” tosse hoiti pikalt peidus. Tean, et isegi Nike’i oma konverentsil Hong Kongis räägiti sellest Nike siseselt ilma fotodeta.

Ükshaaval on internetis neid pilte ikka tasapisi näidatud, aga nüüd on keegi tehasest (jee right) kohvri kogu toodetava kollektsiooniga baariletile unustanud ja õnneks on see kõik internetti jõudnud. Hooligan Hamletil on hea meel see uudis kodumaale importida kogu varastatud fotogaleriiga.

Olulisest veel nii palju, et ketsid peaks müügile saabuma alates 2015 kevadest ning loomulikult on nende hind natuke kallim (misasja tegelt ka vää??), kui siiamaani retro mudelite uus-väljalasked olnud on.

Vaata pilte ja anna kommentaaridesse teada, milline “remastered” mudel on sinu lemmik?

(via Sneaker News )