Uus Scardoff & Kenito – “Moraal”

Kenito on Põhja-Tallinna räppar. Üks kolmest maailma inimesest, kelle puhul see esimene lause on kahemõtteline. Jep, mõnele võibolla usssskumatu, aga ta räpib selles pundis nimega Põhja-Tallinn ning on samal ajal ka sellest kandist – Põhja-Tallinn – pärit. Aga noh, milline hea räppar tänapäeval ei oleks selle kandi räppar. Mees, kes on kurikuulsas super-ansamblis teistega võrreldes algusest peale natuke omapäi uitajana tundunud.

Scardoff on tuntud ninakrimpsutaja legendaarse Suure Papa hiti “Astu Nagu Gängster” muusikavideost. Ülimalt selge ja omapärase stiiliga tüüp, kelle ambitsioonid ei paista läbi nagu minigrip kott ja teevad temast seetõttu õrnalt müstilise MC. Täpselt ei saa aru, miks ja millepärast, aga tahaks teada, et mis ta nüüd edasi teeb.

Scardoffi ja Kenito ülimalt sümpaatne duo on tulnud välja jälle ühe ülimalt sümpaatse träkiga “Moraal”. Passib kirjeldamatult hästi tänasesse hommikusse, kus ma ka ise päris täpselt aru ei saa, mille pärast ma mingeid asju elus olen teinud. Väga head enese analüüsimise lugu saadab mõnusalt mõtlik visuaal Pelgulinna tänavatest.

“Siit algab uulits ja algab muusika,
käsi rusikas, me oleme suurimad..”

 

 

comments powered by Disqus