Mini-dokumentaal adidas Originals X SPEZIAL

Mõni aeg tagasi jagasime teiega adidas Originals X SPEZIAL-i uut kollektsiooni, mille Gary Aspden oli kokku pannud. Lisaks lookbookile oli ka lühike behind-the-scenes video, kus anti mõista, et seekordne kollektsioon on väga palju inspiratsiooni ammutanud just adidase klassikutest ja väga ajaloolistest toodetest. Nüüd on koostöös SHOWstudio-ga valminud lühike dokumentaal adidas Originals X SPEZIAL kollektsiooni sünniloost. See 11 minutiline video võttis endalgi imestusest suu lahti ning silmad läksid ikka päris suureks. Leia need 11 minutit oma tänasest päevast ning vaata ära see video, sa ei pea kahetsema. Ega siin muud ei olegi lisada, kui et kõik, kes te käite lõunamaal suvitamas talviti, siis külastage vanu spordipoode ja vaadake ringi, äkki leiate tõelisi haruldusi oma kollektsiooni.

 

 

comments powered by Disqus