EKSKLJUSJIIV! Elephants From Neptune’i uus album kuulamiseks!

Ma olen käinud kodumaise bändi Elephants From Neptune kontsertidel. Selle bändi kontserdid on selles kategoorias kontserdid, kus sa jõuad umbes 3 korda terve LIVE ajal midagi oma peas mõelda. Üks mõte on, et sa ei taha enam mitte kunagi kuskil mujal olla. Teine mõte on, et miks keegi peaks üldse kunagi tahtma kuskil mujal olla. Kolmas mõte on, et miks ma selle asja tegemiseks WC-sse ei läinud, aga nüüd on juba pohhui.

Nende puhul paelub mind veel üks fenomenaalne karakteristik (türrrr panete tähele mu vokabülääri laia ulatust ikka?) – selle bändi artwork. Elephants From Neptune’i saadab alati illustraator Toom Trageli pehmelt õlale patsutav emakäsi. Toomi ettevõtmistega saate ennast rohkem kurssi viia siin. Aga mitte sellest ei tulnud me täna siia rääkima. See Mihkel Raua vaidlus selle ~15 aastase lapsega seal Toompeal… ei ole ka see asi, millest me siia täna rääkima tulime. See Hendrik Kalmeti lapse ja õhupalli foto trikk ei ole ka see millest räägime. Elephants From Neptune ja online Postimees on andnud meile kõigile eksklusiiiiivse (Dr. Koidu häälega) võimaluse kuulata nende uut plaati “Pressure & Pleasure”. Selleks, et seda teha, kliki sellele lingile ja enjoy the ride, beibi. Elu24 lunastas selle kingitusega küll kõik oma maailma patud.

Album ise ilmub 13. oktoobril.

Kes bändist midagi kuulnud ei ole võib kõigepealt endale kaks nõela küüne alla lükata ja seejärel end kiirelt asjadega kurssi viia.