Eminem näitas uue albumi #SHADYXV coverarti

Eminemi postituse tegemine on nii hirmus ja aukartust äratav, et ma natuke kardan praegu. Mitte nagu läbi-Kopli-pargi-jalutamine-kardan, vaid just selline tulin-päeval-kogemata-läbi-Kalamaja-kardan. Tead ja tunned kõike ja peaks nagu ok olema, aga mingil põhjusel oled ebakindel ja tunned õrna kriipivat tõestamisvajadust. Eminemi laikimine oli cool siis, kui esimene GTA välja tuli ja ma oma pinginaabriga seda Eminemi taustal ööläbi mängisin. Siis Eminemi laikimine oli nõme, kui nad Keskturu tema t-särke täis toppisid. Vahepeal oli jälle cool Eminemi laikida, kui ta narkomaan oli. Siis tuli “Not Afraid” ja “I Need A Doctor” ja jälle näidati näpuga ja kuulati mingit Immortal Tehnique’i või Stonesthrow meest. Kõik need erinevad faasid olin mina Eminemi kõrval. Mind vähe huvitas, kas see on cool või mitte. Eminem oli isa, keda mul ei olnud.

Igatahes Eminem lubab uut Shady crew kraami. Nimelt Shady Recordsi 15. aastapäeva puhul. Täpselt nii mitu aega on möödunud nende esimesest reliisist The Slim Shady LP. Album koosneb kahest kettast, millest ühel leged hitid ja teisel värske Shady meeste uus kraam. Bad Meets Evil, Yelawolf, D12 jne öfkoors.

Täna uputas mees kõik võimalikud sotsiaalmeedia kanalid üle pisikese klipiga albumi kujundusest, mille juurde märkis ära “Back to basics” ning lisas albumi reliisdeidi, milleks on 24. november 2014. Oo-ta-me!

em

Täägid:

comments powered by Disqus