Genka weekendi soovitus #2: 10 uut tantsu nädalavahetuseks

Genka soovitus nädalavahetuseks ilmub iga nädala reedel kui ta viitsib. Hooligan Hamleti kombe kohaselt ei ole sellel soovitusel mitte mingit kindlat formaati – see võib olla exceli tabel, koduvideo, mõni joonistus või saadetakse meid kõiki lihtsalt nädalavahetuseks perse. Jääb üle ainult küüned pahtlisse kraapida ja oodata, mis tal meie jaoks seekord valmis pandud on.

 

genka-pilt10 uut tantsu nädalavahetuseks (seoses Tallinnas algava Baltic Sessioniga)

“Eesti mees on tantsulõvi! Hui on!” Vähemalt minuealised on pigem sellised tantsupussyd. Serengeti läheb siis lahti kui hirveverd on Jägermeistri pudelist saadud või kui naine käsib savanni joosta. Nooremal generatsioonil läheb palju paremini. Järgmisel nädal algab Tallinnas Baltic Session, mis näitab, kui fucking populaarne on hiphopi üks vanimaid elemente – brakedance ja selle isotoopid. Tuhanded noored tulevad kokku ja hakkavad tantsima. Kui tahame konkurentsis püsida, siis peame ka tantsukingad pilli lööma panema. Seega on siin 10 modernsemat tantsu, mida me võiks weekendil nüüd klubides kõik proovida. Twerkida meil anatoomiliselt Eestis ei õnnestu, Harlem Shake on plankinguga Pärnamäel ja me saame kõik aru, et Gangnam Style on sünnist saati Ebola olnud. See asi lõppes tuumapommiplahvatusega, kui Olaf Suuder ja Tanel Talve seda Kanal 2 Reporteri saates tegid. Häshtääg minemunnipõrgu ja miksjumal. Igatahes siin on minu poolt soovitatud 10 tantsu, mis teid see weekend klubis alt ei vea.

 

01. SNAKEHIP DANCE

1920. aastal elas ja töötas Harlemis Earl “Snakehips” Tucker. See mees on O.G. See mees on lockingu ja poppingu vanaisa. Võtke sealt see charleston tagant ära ja pange asemele mingi Young Dolphi lugu. Nagu midagi poleks muutunud!!!

Stiil: ei ole väga äkiline liikumine, nii et saab ka täispeaga ja väärikust kaotamata tantsida

 

02. KUKU DANCE

See Aafrika päritolu tants on siin ülesloetud tantsudest mu isiklik lemmik. Nimetatakse veel Mosquito Dance või Gully Creeper. Eestikeeles Kuku Tants kõlab piisavalt hästi.

Stiil: kõik on õige: hüppad pea ees oma kaasale tuharate vahele ja põkkud tagasi. Nii terve õhtu!

 

03. YEET

Interneti tants nr 1. Suva kätega vehkimine ja üles alla kehanõksutamine. Mis annab tantsule juurde on meme’id. Tänu neile on tantsul palju variatsioone. Kindel on aga see, et mingi hetk tuleb teha veidi kiirem liigutus, et kõiks saaks “Yeet!” karjuda. Kui Yeet karjumise ajal kellelegi järsema liigutusega molli sõita, siis on juba tegemist Sharkeisha Dance stiiliga. Nii et jääme ikka stiilipuhtaks. Ja nagu allolevas videost näha, siis Sharkeisha stiil väga paljudele ei meeldi ka. Sharkeisha oli üks loll bitch, kes suckerpunchis mingi tshiki kuskil USAs ära päris nõmedalt ja koledalt. Värdjas noh.

Stiil: umbes käed sirgelt ees ja kehaga üles alla

 

04. DICK SLANG

Me oleme munni pikkusega Euroopas prantslaste (15,48cm) ja rootslaste (15,36sm) järgi kolmandal kohal. Jah me kõik. Naised ka, sest see on Eesti keskmine munni pikkus. Sentimeetririhm välja jaaaaaaa……….see on meil keskmiselt 15,17 cm pikk ja 12 cm ümbermõõduga. Nii, et see vasakule-paremale släppimise tants (lõdvaga) peaks meile sobima.

Stiil: sobib laiemate pükstega või seelikuga tüüpidele

 

04. NAENAE

Atlanta räppgrupp We Are Toonz tegi video loole “Drop That #NaeNAe”, kus nad tantsisid nagu juuatäis püüdlikud valged tüdrukud klubis. Tantsu mõtlesid nad ise oma keldris välja.

Stiil: suht suure ampluaaga võnkumine, juuatäis maabitchidel tuleb geneetiliselt

 

06. SHMONEY DANCE

Tants, mis sai alguse Brooklyni räppari Bobby Shmurda loo “Palav Pruunlane” videost. Väga pop tants USA kuulsuste seas. Näiteks äsja lõppenud Korvpalli MM-il tantsis terve USA koondis shmoney tantsu. Välja arvatud Derrick Rose muidugi. See oleks epic olnud kui Rose oleks shmoneynud ja oma põlve murdnud.

Stiil: suht minimalistlik puusanõksutamine

 

07. PANTSULA

Paned oma uue AirMax Denimi Grindi peol koos jalaga suhu: kui kuradi homne päev sa veel olla saad?

Stiil: väga äkiline, jalg võib perse minna

 

08. WUBBING

Kui muidu käib maailmas kogu tants tussi ümber, siis wubbingus käib kogu tants su suure attachitud shvaantsi või strap-on’i ümber. P.S. Kunstnox peab olema 2 korda suurem kui su enda, siis sa alles wubbid korralikult.

Stiil: korralik gaygrind, võib heteroklubides segadust tekitada

 

9. JAMAICA DAGGERING

Lühidalt seletatuna on daggering nagu Kim Jung Un üritaks oma väikse aasia nokuga emakest Maad reipida: ronid toas kõige kõrgema kapi otsa ja üritad Felix Baumgartnerina talle üssa söösta. Või üritad läbi pükste oma tantsupartnerit reipida ja samal ajal tappa teda nagu alligaator, püherdades. Või nagu ninasarvik – peal trampides. Ühesõnaga hump and destroy! (P.S. samas ei saa me Aasia nokut alahinnata, sest Tshingis Khaan eostas pooled maailma naised oma väikese mongoliit johnsoniga ära – respect!)

Stiil: romantiline

 

10. AIGI VAHING TIME SQUARE DANCE

Kui ideed on otsas või tuleb aeglane tants ja partnerit pole võib tantsida nagu narkosõltuvusest vabanenud Aigi Vahing NYC-is. See on puhas kõrgem kunst ja ei aja kellelgi sitta keema, sest kes kõrgemast kunstist aru ei saa ja keema läheb, on loll ja sellel pole Telliskivi tänaval kohta.

Stiil: kõrgem kunst, teeb sind paremaks inimeseks, avab tshakrad ja teiste inimeste silmad

 

P.S. Öeldakse, et viige laps tantustrenni, et see hoiab ta tänavalt ja narkootikumidest eemale. Tegelt on nii, et tänav on ok ja kui ta ikka tahab seda narkootikumi väga, siis ta ka seda sööma ilmselt hakkab. Nii et Tuljakuga geebeka vastu ei saa. Vaja ikka korraliku kodust kasvatust!

Naiste valik, Let’s Dance!