Genka weekendi soovitus #5: 10 uuekoolikat, mis weekendiks repiidi peale panna

Genka soovitus nädalavahetuseks ilmub iga nädala reedel kui ta viitsib. Hooligan Hamleti kombe kohaselt ei ole sellel soovitusel mitte mingit kindlat formaati – see võib olla exceli tabel, koduvideo, mõni joonistus või saadetakse meid kõiki lihtsalt nädalavahetuseks perse. Jääb üle ainult küüned pahtlisse kraapida ja oodata, mis tal meie jaoks seekord valmis pandud on.
 

Ola! Halloween! Ma mängin klubis Studio mussi täna. Igasugust, uut ja vana. Soovitan peole tulla! Peosoojenduseks soovitan Minttut kakaoga juua ja neid lugusid Spotifyst ja Youtubest mängida.

 

1. ILOVEMAKKONEN – TUESDAY

Ma kuulasin Makkoneni siis juba, kui ta veel nii kuulus ei olnud. No mingi 2014 alguses. Praegune kõva produtsent Metro Boomin soovitas teda oma Instas. Kusjuures mehe eesnimi ongi Makkonen. Ma algul mõtlesin, et tuttav Soome nimi. Tuli välja, et tuttav küll, aga mitte soomlane. Nimelt rastameeste ebajumal, Etioopia imepraator Haile Selassie sünninimi oli Tafari Makkonen. Blazing! (P.S. Metro Boomin jälgib Legendaarne Recordsit Soundcloudis;). Makkonen on Atlantast muidugi

Parim koht: “I dont need the pills, I’m just gon’ have another drink!”

 

2. RAE SREMMURD – NO TYPE

Noored (äfkoors Atlanta) lapsed tegid ülikõva loo. Kuidas seda muusikat nimetada, ma tõesti ei tea. Tänapäeva muusika. P.S. Kui nende bändi nimi ümber keerata, siis saame “Ear Drummers”, kes veel ei teadnud.

Parim koht: “Chop the top off the Porsche, that’s a headless horse!”

 

3. BLACKIE – WARCHILD

Death Grips tegi põhimõtteliselt selle bändi, mida ma umbes 5 aastat tagasi tahtsin ise teha. Nagu Metsakutsu jõudis enne seda dubstepräpi (RIP v.a. Dope D.O.D) loo “Õmmeldud Suu” teha kui mina “Autoriteedi”. Kõike ei jõuagi. Blackie on aga järgmine samm Death Gripsist. Ma siis võtan ülejärgmise sammu ette. Või?

Parim koht: “I don’t care about America, nigga! It kills it youths!”

 

4. RIFF RAFF – SOULJAH BOY SIGNED ME

Riff Raff on veits selline USA Wild Disease. Mees ei andnud alla ja tegi oma asja. Lõpuks maandus Diplo hõlma alla ja käis koos Katy Perryga gaalal. Enne seda tegi diili SODMG-ga ning tegi ka signimisest laulu, et kuidas ta Soulja Boylt keti sai ja puha. Lahe on see, et videot vaadates minu meelest ei tea ta peast ühtegi sõna. A see on tavaline räpparitel 🙂

Parim koht: See koht videos, kus ta paneb käed pea alla nagu magaks

 

5. STITCHES – BRICK IN YOUR FACE

“Mulle meeldib müüa kokaiini!” “Ma löön sulle telliskiviga näkku!” röögib 18 aastane Kreeka-Kuuba päritolu Miami tüüp, kellele on põsele AK-47 tätoveeritud. Jube hype oli siin aasta alguses. Siis tegi mingi ajuka loo, kus LAULIS, et saadab kellelegi valge kirja “valge nagu majonees”. Ilmselt mingi krüptiline Miami släng. Viimane uudis temast ilmus see nädal, kus ta naine (jees, mees on abielus) käskis tal live ära lõpetada, sest ta selle sama loo ajal kutsus mingid naised lavale näffi tegema! JAAA! Abikaasa lõpetas selle pulli! Vaadake teist video alates 19:45

Parim koht: “I like selling bloooooooooooow!”

 

6. SOULJA BOY – SKINNY NIGGAS RUNNING SHIT

“Kõhnad neegused jooksutavad seda kakki!” On kindlaks tehtud, et ganja suitsetamine tõstab söögiisu 40%. Kuidas Soulja Boy ja see teine tüüp ikka veel skinnyd on? Müstika! Ma arvan, et see on mingi geneetiline rassi eripära. Noh nagu see, et kui indiaanlane võtab pitsi konjakit, siis ta on mingi kolm päeva mälus ja kaotab kõik need otsustavad lahingud valgetega.

Parim koht: See teine tüüp seal videos

 

7. SNOOTIE WILD – YAYO

Vanasti olid “laulvad” räpparid Bone Thugs’n’Harmony mehed. Tänapäeval laulavad nii Drake, Makkonen, Future kui ka Ear Drummersid. Küll lihtsakoelisemaid ja autotuunilikumaid viise. Aga siiski laulavad. Snootie Wild ümiseb ka küprokihispaaniakeelset laulu. Kokaiinist muidugi.

Parim koht: “Piuhh! Torpedo!”

 

8. YOUNG THUG – SOME MORE

Young Thug on hetkel kõige kõvem räpinimi USAs. Mingi aeg oli see jutt, et maailm on hukas:” Parim golfimängija on must (Tiger Woods) ja parim räppar valge (Eminem)”. Nüüd on maailm veel rohkem “hukas”: kõige kuumem nimi USA räpiskenes värvib küüsi, kutsub oma leibelikaaslast Rich Homie Quan-i loveriks ja kandis kord laval naiste kleiti. Parandus! Ta ise ütles, et see on väikeste tüdrukute kleit. Fair enough! PLUSS keegi ei saa ta sõnadest aru. Danny Gloveriga sai ta feimi ja siis tulid need sitad lood, mis ta siin järjest välja annab. Aga vahele jäi see super lugu Sonny Digitali ja Metro Boomini “sulest”.

Parim koht: “Bite that puss’, now she need a lil’ tush! Aye!

9. LIL B – ZILLI

Based God teeb alati! Ma isegi ei saa aru, et kuidas ta seda teeb, miks ta teeb ja mis see on, mida ta teeb. A igatahes on see kõik ilgelt lahe, mida ta teeb. Kuigi ma ei saa midagi aru.

Parim koht: Video alguses olev kirjalik pöördumine ja see, et lugu on 5 minti pikk

 

10. OG MACO – U GUESSED IT

Loomulikult Atlantast. Kus need hullud ikka tulevad. Lugu sündis nii, et tüüp oli oma biidimeistri juurde läinud, kes oli purjus ja ei olnud biite teinud. OG-ga võtsid siis veel napsu ja mingi hetk tuli mõte, et “tavai mängi midagi ja ma räpin midagi peale”. Täpselt nii see lugu kõlab ka.

Parim koht: “Hwah!”