Genka weekendi soovitus #6: Everlast LIVE Tallinnas

Genka soovitus nädalavahetuseks ilmub iga nädala reedel kui ta viitsib. Hooligan Hamleti kombe kohaselt ei ole sellel soovitusel mitte mingit kindlat formaati – see võib olla exceli tabel, koduvideo, mõni joonistus või saadetakse meid kõiki lihtsalt nädalavahetuseks perse. Jääb üle ainult küüned pahtlisse kraapida ja oodata, mis tal meie jaoks seekord valmis pandud on.

Väike Everlast’i trivia

Esmaspäeval, 10.novemberil annab Rock Cafes live Everlast. Küll akustilise kavaga, aga see mees on ikkagi kohaleminekut väärt. Ilmselt on Everlasti loodud kunagine hiphop grupp House of Pain üks nendest olulistest põhjustest, miks mina üldse räppima hakkasin. Panin siia kirja paar toredat fakti tema kohta, mis võib olla teile veel teadmata. Educate yourself!

 

 

10. FOREVER EVERLASTING

Ka enne House of Paini oli Everalst sooloartist, kelle esimese albumi “Forever Everlasting” andis 1990. aastal välja Ice-T plaadifirma Rhyme Syndicate, mis kokkuvõttes oli suht feil projekt. Dr. Dre arvas esimest korda Eminemi kuulates, et Eminem on mustanahaline. Sama juhtus Ka Ice-T’ga kui ta esimest korda Everlasti demosid kuulas. Protezheed for life!

 

09. JUMP AROUND

House of Paini hittloo “Jump Around” prodjuussis Cypress Hilli Dj Muggs, kes algselt pakkus tausta nii B-Realile, Ice Cube-ile kui Special Ed’ile. Keegi ei võtnud vedu. Proovisid ka Funkdoobiesti poisid, aga see ei olevat hästi kõlanud. Dj Muggs kohtas siis aga oma sugulasega deitivat Armani ülikonda kandvat pikajuukselist Everlasti, kes vaatamata välimusele oskas räppida. Kuigi lugu anti välja suts pärast Kris Krossi megahitti “Jump”, sai see jumppamise lugu palju kuulsamaks. Loogiline ka.

 

08. INFARKT

Tehes oma albumit “Whitey Ford Sings the Blues”, sai Everlast infarkti, mis oli tingitud mitte välja ravitud pidihaigustest ja suurest töökoormusest. Novemeber on tervise kuu. Nii et mehed, chill ja minge arsti juurde.

 

07. JUSTIN BIEBER

Mhmh. Mingi 2011 aastal said punase tule taga kokku Justin Bieberi Ferrari ja Everlasti Audi R8. Läks kihutamiseks. Everlast andis Twitteris teada, et ta võitis. Mis juhtus Bieberiga? Ta lihtsalt sõitis oma Ferrariga mingile Hondale otsa. Muhhahhaa!

 

06. EMINEM BEEF

1999 said Eminem ja Everlast kokku kuskil live tagaruumides. Mis seal täpselt toimus ei tea keegi. Räägitakse, et Eminem ei tundnud Everlasti ära ja ei tervitanud teda. Evekas lasi kohe Dilated Peoples’i loos “Ear Drums Pop” valla dissi, et sellised disrespektijad saavad “sealt, kus tema tuleb, tavaliselt molli”. Eminem vastas midagi sellist, et: ”kõik kuulavad nüüd Limp Bizkitit ja Kid Rocki ja Everlasti sarnast vanameest ei kuula enam keegi”. Everlast lasi siis omakorda välja noolekesi Eminem’i pereelu kohta ja Eminem lubas selle peale Everlasti üldse ära taguda. Noh kui veel tütart mainib. Beefi peatasid osaliselt Everlasti tervislikud probleemid, mida eespool juba mainisin. Viimastes dissridades märkis Eminem loomulikult ka infrakti ära.

 

05. TSÜSTILINE FIBROOS

Everlasti nelja aastane tütar põeb tüstilist fibroosi, mis tähendab seda, et inimene on hästi vastuvõtlik bakteritele, mis tekitavad kahju tema siseelunditele ja eriti kopsudele. Seepärast on Everlast viimasel ajal jätnud ära palju tuure, et veeta aega koos tütrega. Tänu tütre vastuvõtlikusele haiguste tõttu, hoidub Everlast ka ise ebavajalikest kontaktidest ning oma pöördumises fännide poole selgitas, et põhjus miks ta sageli inimesi ei high-five’i pole tema ülbus, vaid just hirm kanda edasi pisikuid ja baktereid.

Loe Everlasti täispikka pöördumist siit

 

04. ISLAM

1996. aastal sai Everlastist muslim. Ühes oma intervjuus ütles, et kasvas üles kohas, kus tema naabrid oli islami usku ja ta alatasa imetles, kui rahumeelsed nad on ja kui harmooniline on nende peremudel. Samas arvan, et ta on oma elu aja jooksul hänginud paljude räpparitega, kes on 5% (Nation of Islam) liikmed nagu Nas, Rakim, Wu Tang, Common, uuematest Jay Electronica. Tuli üllatusena? Ok Nation of Islam on mu arust ikka kõvasti midagi muud kui tavaline islam. Aga kokkuvõttes on see näide sellest, et õige usklik on usklik vaikselt ja märkamatult ja ei suru seda peale ja me ei tea tegelt islami õigest olemusest midagi, vaid keskendume mingitel fundamentalistide kultuurilisest eripärast tulenevatele ja meedia poolt paanikaleveli tõstmisele orienteeritud üksikjuhtumitele

 

03. MARTYR INC

Everlasti isiklik plaadifirma kannab nime Martyr Inc, mille alt ka oma plaati välja annab. Martyr Inc teeb lisaks ka riidegeari. Ühte Everlasti Martyr t-särki kannab see tüüp toredas Eesti reklaamis:

 

 

02. PLAYBOY MODELL

Everlasti abikaasa on Playboy 2005 Aprilli tüdruk Cassia Riley. Muidugi kannab ta praegu mehe nime Schrody ja eesnime Lisa. Muidugi ei piirdunud proua tühipalja bikiinpildi seeriaga, vaid on teinud ka hunniku seksuaalfilme

Evarlasti naise porri võite täitsa rahuliku südamega vaadata siit!

everlasti-pruut

 

01. HOUSE OF PAIN

Everlasti supergrupp House of Pain liikmed Dannyboy ja DJ Lethal ja ta ise, löövad nüüd vahelduva eduga kaasa grupis La Coka Nostra, kellel just käimas Euroopa tuur. Paar päeva tagasi esineti isegi Kiievis. Dj Lethal ehk Leor Dimant sündis 1972. aastal Riias. Ta isa Grisha Dimant oli kohaliku rokibändi liige. Ilmselt on teada ka see fakt, et aastaid oli DJ Lethal grupi Limp Bizkit liige. Viimase ülesastumise tegi Dj Muggs Die Antwoordi seleebrititest pakatavas uues videos “ugly boy” ja seal troonil istudes.