Legendaarne M.O.P (USA) tuleb Eestisse + uus album!

Varuge vihmavarjud ja kuivad riided, sest pritsräppi isa PRJÄK-PRJÄK! legendaarne Brooklyini päritolu M.O.P ehk Mash Out Posse astub 29. novembril üles Tallinnas sama legendaarsel räpiüritusel Check One Two klubis Sinilind.

Ma usun, et punt pikemat tutvustamist ei vaja. Oma looga “Ante Up” on need kutid iga Eesti klubiräpipeo külastaja vurrude vahele talletunud. Selles loos pritsib kõike, mida õiges räpis pritsima peab. Versioon koos Busta Rhymesiga peksab Timberlandi kannaga näkku ja jätab kuulaja mõnusa muhedusega Kopli tänava Säästumarketi kõrvale vedelema. Eraldi viskaks respekti videos esireas maikas tüübile inspiratsiooni eest igas eluvaldkonnas.

Tänu M.O.P-le ja nende loo “Cold As Ice” videole armusin mina terveks eluks 90 kraadise nurgaga tagumikesse. See muutis mu elu. Olete süvenenud sellesse, mis seal videos toimub? Tüdrukute selgroo ja tagumike vahele saab panna malli ning välja mõõta 90 kraadi. That shit cray!

https://www.youtube.com/watch?v=sCMHLBzWYDg

Ja see pommuudis ei lõpe ikka veel! M.O.P-l tuli JUST PRAEGU välja ka täiesti uus album “Street Certified“. Kui te loodate sealt leida tümmi siis HÕÕÕNK! Asi on üdini hiphop nagu iga feik MC peegelpilt vannitoas. Plaati saab tasuta algusest lõpuni kuulata näiteks Spotifys. Selle pealt on ilmunud juba ka täiesti uus lugu ja video “Broad Daylight“, milles teeb kaasa Busta Rhymes.

M.O.P astub üles juba 29. novembril klubis Sinilind üritusel Check One Two!

Ürituse info siit
M.O.P Facebook

comments powered by Disqus