Nädala Instagrami pilt #6 Halloweeni spetsiaal

Hooligan Hamlet valib iga nädal välja kõige retsima foto Instagramist. Mille alusel? Ma arvan, et me ei pea põhjendama. Miks? Sest Tallinnas ei põhjendata ega argumenteerita, bitch!
 

Selle nädala Instagrami pilt on Halloweeni teemaline. Muide Halloween oli sellel aastal Eestis populaarsem kui kunagi varem. Instagramil on selles kindlasti oma panus. Parim pilt sellel teemal aga vedeles kurikuulsa räppari Beebilõusta Instagramis. Kui see ei ole Halloween, siis sorry bro, aga mina ei tea mis. Kindlasti soovitame jälgida Instagramis ka #hooligangirlsinsneakers hasttäägi ja seda loomulikult ise täiendada. Super äge värk toimub seal.

Ho-ho-ho meerry chr… t***! see oli see teine ameerika püha..

Beebilõusta Instagram @andruselbing

beebiloust_instagram

comments powered by Disqus