Rihanna ajakirjas “Esquire UK” ilma riieteta öfkoors

Jätkuks eilsele Rihanna Instagrami konto uudisele veel toredamaid uudiseid! Rihanna on UK ajakirja Esquire kaanel seljas mitte eriti rohkem kui aluspüksid. Ma ei mäleta, millal muusikult viimati mõni träkk ilmus, aga see ei oma MITTE MINGIT tähtsust, kui sa oled Rihanna ja sulle meeldib olla paljas. Ma tean palju inimesi veel, kellele meeldib paljas olla, aga suhteliselt suurel määral juhtudest, ei meeldi kellelegi teisele, et nad paljad on. Rihanna puhul ilmselgelt sellist probleemi ei ole. World loves it!

Fotode autor on Elle Von Unwerth ning need on pildistatud New Yorkis. Ajakiri ise nimetas Rihanna 2011. aastal kõige kuumemaks naiseks kogu maailmas. Neid fotosid vaadates ei imestaks, kui Bad Gal Riri selle tiitli ka sellel aastal võidaks.

Loomulikult tahate näha, millised need fotod välja näevad. 3..2..1… LÄKS GÕU! (Tegelikult ma ei ole nii naiivne ja ei arva, et te lugesite teksti ennem läbi ja siis vaatasite pilte).

agic74ya6ll9hrslfuis fdghq6g67vytojxl2ho5 giml3tvzmbgbztral303 jxhkgf3vro44pbdz70w6 l7himfxlf5hcd7shvbme mmccfivoztea8iyjggnk velebxrxir72gqosp5s8 xdnk2mubizg8d8jpjpgi