The Shrine – Ketsipeade seljakotid

Kes meist ei oleks seisnud oma ketsi kollektsiooni ees ja mõelnud, et kuidas ma suudan siit need ühed nüüd välja valida, mis ma nädalavahetuse trip’ile kaasa võtan? See on üks raskemaid otsuseid üldse ketsipeade elus. Kuid õnneks on San Fransiscost pärit kutid mõelnud sellele probleemile lahenudse. The Shrine teeb seljakotte ja spordikotte, mis on mõeldud just ketsipeadele. Lisaks sellele, et need kotid head välja näevad, on need ka väga praktilised.

Hetkel on valikus 2 erinevat kotti. Üks on seljakott Weekender Sneaker Backpack ja teine on tiba suurem juba kohvrimõõtu Sneaker Duffel.

Weekender Sneaker Backpack mahutab suurepäraselt 2 paari ketse, ükskõik missuguse sinu tableti või kuni 15” laptopi. Lisaks on ruumi erinevate aksessuaaride – kellade, laadijate, kettide jms  jaoks. Üheks nädalavahetuseks mõeldud riided peaksid mahutuma ära, kusjuures ka kuni 4 nokatsid on võimalik sisse toppida.

Sneaker Duffle nagu ennist mainisin on juba suurem kott, mis mõeldud pikemaajalisteks reisideks, aga on täpselt sama kena ja sama praktiline kui backpack. Ka tal on olemas spetsiaalsed sahtlid mahutamaks 2 paari jalanõusid, lisaks on ruumi kuni kolmele outfitt’ile ning spetsiaalsed taskud tabletile ja muudele aksessuaaridele.

Lisaks pildimaterjalile ja pikale jutule on võimalik vaadata ka ühte videot kottidest ja nende praktilisusest. Osta on võimalik neid Shrine’i kodulehelt.

 

 

 

Täägid: