Uurime lähemalt adidas Tubular Runner

adidas Originals toob 21. novembril müüki täiesti uue tossu, adidas Tubular Runner, mis on kombinatsioon erinevatest adidase varasematest tossudest, kuid näeb vägagi omapärane välja. Natukene futuristlik, samas küllaltki tagasihoidlik.

adidas Tubular Runner tulekuga on pööratud uus lehekülg adidase Originalsi raamatust. Hiljuti vahetati välja adidas Orignalsi ülemaailmse disaini juhti, kelleks nüüd on Nic Galway. Ja adidas Tubular Runner on tema esimene projekt selles ametis, kuigi adidases on mees töötanud juba 15 aastat.

adidas Tubular Runner ühendab omavahel spordi ja kõrgmoe maailma koos adidase rikkaliku ajalooga. Väga palju inspiratsiooni on saadud Yohji Yamamoto Y-3 Qasa-st tossust. Samas kanna osa on võetud ZX 7000-lt, mis samamoodi inspireeris ka ZX Flux-i. Tundub, et adidas Originals on viimasel ajal mõistnud oma rikkaliku ajaloo tähtsust ning otsustanud kasutada seda võimalikult palju ära. Suurepärane näide on selleks ka ju adidas Orignals Spezial kollaboratsioon Gary Aspden-iga.

Kuna ise tossu pole käest saanud hoida või lähemalt vaadata, siis teen oletusi piltide ja videote järgi. Tundub, et tegemist on ülikerge tossuga, mis jalas peaks tekima soki-sarnase tunde, et nagu ei olekski midagi jalas. 21. novembril tuleb müüki 4 erinevat tooni Tubular Runnereid – must, tume/mere sinene, hall ja troopika laadne punane.