50 Cent jäi tossupoes hätta

Meie veliväljanne merede tagant, Complex Magazine, kutsus 50 Centi ja G Uniti New Yorki parimasse, creme de la creme ketsipoodi Fligh Club, et rääkida nende tossuostlemise harjumustest ja ka mõned paarid nendega kaasa seebitada. Pood on tuntud just oma ketsivaliku poolest selle nurga alt, et kui mitttte kuskilt ei saa ja igaltpoolt on mudel välja müüdud, siis isegi 5 aastat peale reliisi on Flight Clubi seina peal tutikas, kilesse kleebitud versioon olemas. Pisikese miinusena saad kingituseks kaasa ka vähemalt kolmekordse juurdehindluse. Kolm kõlab nunnult. Näiteks Kanye Westi Nike Air Yeezy 2 “Red October” maksab letis 6000$. Nike’i veebipoes oli nende hinnaks algselt midagi 200 kanti. Kes ütles, et peale kooli olulistes küsimustes päris elus ei ole matemaatikat vaja. Arvutage välja naa.

Lisaks sellele, et 50-l ei olnud eriti soovi 700$ eest tosse osta ei tundu talle see asi ka eriti korda minevat. Ketsid on liiga kallid ja talle see ei meeldi. Huvitav kokkusattumus, et samal ajal ilmus uudis 50 Centi ametlikust pankrotist. Väidetavalt on tema erakontod on arestitud.

Hustler teab, mida oma rahaga teha: riide kotiga kaasas kanda, võimalusel leti peale laotada ning seejärel kotti tagasi panna. Ära raiska oma raha!

Vaata õpetlikku videot ning pane kõrvataha.