Ilusat lookbooki videokunsti Black Scale x adidas

Alati kui muusikavideo filmimiseks läheb, siis keegi ei viitsi seda 3+ minutit täis filmida. “Tee lugu mingi 1 ja pool mintsa pikk, et me saaksime sellele ägeda video filmida”. Kuna Eminem on räpparite iidol ja 32 par/per salm is a must, siis lood lühemaks ei lähe.

Aga ägedaid videoklippe tahaks ikka filmida ju! Selleks on olemas zanr “video lookbook“. Põhimõtteliselt kõik on sama, mis räpivideo, ainult, et muusika võid selle puhul ära lõpetada, kus ise tahad. Minu jaoks on video lookbookide passimine tore hobi. Kogud häid mõtteid ja samas omandad ka natuke informatsiooni. Siin on Black Scale x adidas lookbook video. Väga mõnusa rebeli minemisega ja kuigi ei oma mitte midagi innovaatilist nagu Elisa uus logo, siis mingi mõnus võlu on selles olemas, mis paneb seda ühe korra veel passima. Võibolla minu viga.

USA gangsta riidefirma Black Scale on adidasega üheöö suhte raames põhku pugenud ja kuna käpikuga klaverit ei mängi, siis kondoomi keegi ei kasutanud. Tulemusena sündis tore kollaboratsioon kollektsioon, mille reliis toimus 22.novembril. Seda kollektsiooni sellest videost siis imetleda saategi. Palju värvilist camo ja väga kurja kuulutavaid ilmeid.