Montana Cans müügiõigus Eestis on tänasest Pirados Brandi käes

Rõõmusõnumid undergroundist. Nimeta ainus normaalse värvi valikuga koht Eestis, kust kohalik graffitimees saab nüüd ja kohe osta õiget aerosoolvärvi. Legendaarse Laki tänava värvipoe keldrist? HÕÕÕNK! Vale vastus. Iga Eesti graffitimehe südames oma koha leidnud “Laki tänava Montana tädi” müüs maha oma õiguse Eestis Montana Cans businessiga tegeleda. Suure kliendina ning hea sõbrana ostis õiguse ära kodumaine tänavakultuuri ja -kunsti edendaja Pirados Brand.

Alates aegade algusest 10+ aastat tagasi, kui graffitikunst Eestis laiemalt kanda kinnitama hakkas, teadsid kõik, kust neid õigeid päris-päris graffitivärve osta saab – Laki tänavalt muidugi! Kõik üritused ja festivalid ja võistlused ostsid siis ja ostavad ka nüüd oma aerosoolvärvid Laki tänavalt. Not anymore! Alates tänasest saab sama mure lahendada Tallinnas, Rohu ja Telliskivi tänava nurgal Pelgulinnas, Piradose ametlikus esinduses. Hinnad jäävad esialgse info kohaselt samaks, aga paremaks muutub värvide valik. Puldi taga on elukutselised aastakümneid graffitiga tegelenud kunstnikud ning selge on see, et keegi ei tunne oma sihtrühma paremini kui sihtrühm ise.

Graffitivärvide tulevik Eestis on igatahes helgem kui kunagi varem. Jeei!

Pilt Piradose kunstniku Sboy Instagramist

montana cans pirados brand

comments powered by Disqus