Reketi esimene muusikavideyo!

Kallid sõbrad. Mul läks umbes 15 aastat aega, et esimene muusikavideo purki saada. On välja lastud album, esinetud erinevatel kontinentidel, tehtud koostööd mitmesuguste lahedate ja andekate muusikutega, kolitud kodusid, kolitud veel, lõpetatud ülikoole, kolitud tagasi, kolitud veel, armastatud, kaotatud, võidetud, kaotatud, kolitud veel, võidetud. Blabla. Saad aru küll.

 

REKET – “VÕIT”

TULIN ESIMESE VIDEO JAOKS TAGASI KOJU.

Lasnamäele. Rajooni, kus sirgusin ning hoodi, mis paljuski tegi minust selle, kes ma täna olen. Laagna teele, mida mööda on sõidetud tuhandeid kordi. Paneelmajade vahele, kus olen korduvalt eksinud kuid alati taas kodutee leidnud. Tahan, et sa näeksid selles videos Tallinnat nurkade alt, millest sa võib-olla sadu kordi möödunud oled, kuid pole kunagi märganud. Märka nüüd.

Much Love kõigile.
Võidame koos.

reket

Aitäh Laska, et sa video tegemise oma õlgadele võtsid.
Aitäh, Juhani, et abistasid jõu ja nõuga.

reket – “Võit” 2014

Sõnad: Tom-Olaf Urb
Muusika – Kristjan Vool, Gert Laanemets
Operaator, Montaaž – Felix Laasme
Režii – Juhani Särglep, Tom-Olaf Urb
Aerokaadrid – skycam.ee
Auto – Reimo Morozov

facebook
soundcloud
instagram

 

comments powered by Disqus