DVPH uus muusikavideo “Natuke Lühem”

DVPH ehk biidimees Dragon Volta ja räppar Põhjamaade Hirm on juba mitmendat aastat kõikide Eesti muusikakriitikute lemmik Eesti hiphop. Pole vajadust ette lugedagi, millistel kõrgetel kohtadel Raadio 2 ja Eesti Ekspressi aastat kokkuvõtvates edetabelites see duo figureerib. Nende muusika on väga kindlalt sihitud (või kui mitte sihitud, siis maandub ise väga kindlalt, kui suudate mu mõtet jälgida, onjo). Kurgud neelavad ja nemad aina toidavad ja nii see karavan rullub.

On väga suur tõenäosus, et sa magasid maha eelmisel nädalal ilmunud DVPH uue muusikavideo. DVPH ja “Natuke Lühem” on hilisem lahendus juba 2014. suvel ilmunud loole “Natuke Veel”, mis pärineb DVPH 2014. detsembris ilmunud samanimeliselt albumilt. Loo “Karavan” järel on tegemist teise videoga nende kõnealuselt plaadilt.

“Natuke Lühem” on minu jaoks sümpaatsem DVPH kui tavaline DVPH. Eelkõige biidi osas. Tunda on kergelt traditsioonilisemat minekut ja DV signatuur hüplev (mõnes ringkonnas nimetatud ka) nö “rütmitu rütm” on asendunud minu jaoks palju tuttavama sammuga. Siin on sul võimalus vaadata sellele vändatud videot ja kindlasti kohtume nende meestega visuaali vahendusel veel.

Tekst: Metsakutsu

Täägid: