Eesti trumm ja bass 2014

Mis oleks, kui saaks kohe praegu ja nüüd kuulata ära kogu 2014 aasta valmistatud kodumaise DNB? Ole ettevaatlik, mida sa soovid, sest soovidel on pikaajaline kogemus ja oskus täide minna. Kui kellelgi maailmas üldse on mingigi oskus täide minna, siis soovidega selles osas jamada ei maksa.

Raadio 2 saated Tjuun In, Tramm ja Buss, Grind ning Öötöö koondavad esmakordselt ühised jõud, et koostada paremik, mis võtab kokku kõige kõigemad trummis ja bassis. Juba kaheksandat aastat järjest on koostamisel edetabel R2DNB 2014!

Selle hääletuse käigus on aga juhtunud selline tore asi, et sinul on praegu siin võimalus kuulata järjest ära kogu kodumaine looming selles vallas. Parimad DnB lood ja remixid Eesti kõige trummisematelt on sinu ees playlistina, mida võid kohe kasutama hakata. Pakist välja võtta pole vaja. Playlistist leiad Eesti kõige suurema suvehiti 2014 ning lisaks remixe sellistest artistidest nagu Suur Papa, Okym, Kenneth ja palju-palju muud head ja kvaliteetset.

Kui oled kogu Eesti DnB ära kuulanud, siis mine kind-las-ti hääletame aadressile r2.err.ee/r2dnb, et võidaks just sinu lemmik.

Tekst: Metsakutsu

Täägid: