Nike Air Mag Power Laces 2015

Mida sina ootad kõige enam aastalt 2015? Mina suurim ootus – Nike Air Mag Power Laces je. Mäletan veel väga hästi aastat 2011, kui 8. septembril Back to the Future filmist tuntud Nike Air Mag’id pandi eBay’sse oksjonile. Kahjuks läks oksjonile vaid 1500 paari Air Mag ning minul raha ei jätkunud, et need endale sebida. Küll aga jäi lootus, et kui filmis kandis Marty McFly Air Mag’e 2015. aastal koos Power Laces’idega, siis äkki saan need endale ise ka 2015. aastal soetada ning hakkasin raha koguma.

Tundub, et äkki mu unistus võib isegi tõeks saada. Tinker Hatfield andis mõista Agenda tradeshow’l, et tema meeskond töötab usinalt Nike Air Mag’ide ja Power Laces’ide kallal ning 2015. aastat on veel alles rohkem kui 11 kuud. Seega loodame, et see kõik osutub tõeks ning aastalõpuks on tossud müügis. Hkm… talutava hinnaga.

Seniks aga uurige tossu kohta lähemalt Nice Kicks’i poolt tehtud videos. Ning uudistage pildigaleriid.

 

 

Tekst: Mikk

comments powered by Disqus