Plaadiarvustus: Tartu räpp oma parimas – album “Hullumaja Puhvet” kaasas Genka, Krick jt.

Tartu räppi on togides nimetatud pehmeks juba aastaid. Mäletan seda suhtumist õhus lendlemas juba siis kui s’Poom (5Loops) alles beatboxi tegi ja läikivat helesinist kossu maikat kandis. Kuna diskussioon sellel teemal on olnud pigem ühepoolne, siis korralikult vurisema see mootor hakanud õnneks (või kahjuks) ei ole. Kõige värskemalt üritasid seda sama võrri käima pumbata Haapsalu suunal tegutsevad räpparid loos “4xH“. Tegelikkuses aga nimed, keda salamisi “tartu räpi” all silmas peetakse, ei ela keegi enam ammu Tartus.

Tegelik Tartu räpp on see siin – Mardikas ja tema album “Hullumaja Puhvet”. Tundub pehme? Well, kuulake, mis mehel öelda on. Usun, et kui te peaksite sellega korra laksu munadesse saama, siis see enam nii pehme ei tundugi. Mees, kes palju seotud vokaalansambelkammerkoori 615 tegemistega, on seekord solos kokku pannud austusväärse vana hea ~20 träkiga täispika albumi. Toores, jõhker ja aus.

Albumil kokku 18 lugu. Ja see pole isegi kogu selle uudise juures kõige kõvem asi. Plaadilt võib leida lugusid koos selliste meestega nagu Genka, Krick ja näiteks Pok. That’s no pussy shit, namsayin’?

Ja ka SEEE ei ole selle uudise juures kõige kõvem asi! “Wooww, meees nagu, mis saab veel kõvem olla, mees?” ütles mees, kelle silmad olid kissis nagu hiirevitud ja kopsud tossust punnis ning ma ei räägi Nike’ist. Mardikas ja tema album “Hullumaja Puhvet” on sulle täiesti tasuta kuulamiseks tema Soundcloudis.

Have fun, raisk ja hoia oma munad püksis, väljas on tuuline.

Koduleht www.615.ee
Soundcloud soundcloud.com/615est
Facebook facebook.com/615est

Tekst: Metsakutsu

comments powered by Disqus