Tasuta download: Lil’ Wayne – Sorry 4 The Wait 2 Mixtape

Lil’ Wayne ei ole minu jaoks oma tõsiseltvõetavust veel väga tõestanud. Ilmselt on maailmas väääga palju inimesi, kes on mehe nimel nõus kuuli ette hüppama. Sellest suurest seltskonnast aga ei ole eriti kasu, kui sinna ei kuulu Birdman. Segadus Lil’ Wayne’i ja Young Money Cash Money leibel vahel on ikka veel korralik mannavaht. Wayne, kes siiamaani on olnud üks uhkemaid crew esindajaid, üritab suhteliselt ebakonkreetsete märkidega mõista anda, et nende suhe on läbi saanud, emaleibel Cash Money on sinnapaika jäetud ja ilmumata album “Tha Charter V” läheb edasi Young Money tuuribussis. Ainult Young Money!

lil wayne tweet

 

Mingeid tõsiseltvõetavaid konkreetseid lükkeid näha ei ole. Palju vahtu ja juttu leibelist eraldumisest. Paljud nimetavad kõike seda PR trikiks. Senikaua, aga on Weezy andnud inimestele järada mixtape “Sorry 4 The Wait 2“, mille saad endale tasuta alla laadida. Mixtape’i peal jääb samuti kõlama lahkumine leibeli alt ja rahulolematus.

Lil’ Wayne avaldas selle kõigega seoses ka keskmisest ägedama träki “Used To”, kus jõlgub kaasas (võta nüüd siis näpust kas) leibelikaaslane Drake.

comments powered by Disqus