UHS KUMATU EP tasuta download

UHS KUMATU on maailma kõige haruldasema (pooleldi väljasuremis äärel) looma liigi esindaja – Eesti räpi biidimees. Jep, tüüp, kes teeb muusikat, millele saab eesti keeles räppida! Oma liigikaaslaste seas teeb temast veel eriliselt haruldase esindaja fakt, et mees ei karda kaasaaegset soundi. Oma loomingus ei pelga UHS KUMATU ei 140bpm’ed ega drum and bass’i. Tema muusikat võid kuulda ka supermõnusas Eesti drum and bassi playlistis, millest hiljuti rääkisime. UHS KUMATU noh! Selliseid mehi otsitakse siin kandis taga tikutulega, kaasas harpuun ja kartulikott. Kui kätte saadakse, siis pistetakse kotti ja ei lasta enne vabaks, kui viimanegi biidiloop’i piisk on välja pigistatud.

UHS KUMATU on just hiljuti valmis saanud EP, mida on võimalik tasuta alla laadida.

Soundcloud – soundcloud.com/uhsxkumatu
Facebook – facebook.com/UHSKUMATU
Youtube – youtube.com/user/bound2getblessed

Tekst: Metsakutsu

Täägid:

comments powered by Disqus