Eesti hiphop portaalide veteran EHH.EE lõpetab tegevuse

Internetiräpp Eestis algas koos EHH.EE sünniga kuskil 2000 aastate alguse kandis ja natuke enne seda. Need olid ilusad ajad. Ei jõudnud ära oodata, et mp3 juba exporditud saaks ja EHH.EE-s uudisena üleval oleks. Oooh seda mölinat, oooh seda kiidulaulu. Kõik osa EHH.EE kogemusest.

Aastate jooksul sai sellest portaalist kodumaise räpi sünonüüm – “ehhi räpp”, “see ehhi räpparite muusika”. Üle 15 aasta on see seltskond aktiivsemalt ja passiivsemalt Eesti hiphopi uudiseid edastanud ja kogukonda koos hoidnud. Aga nagu paljude räpi asjadega siin Eestis, tuleb ka neile kahjuks head aega öelda. Päris elu koputab lõpuks igale uksele ja noore räpi entusiasti silm ei sära enam nii nagu vanasti. Osa loomulikust protsessist.

EHH.EE andis praegusele Eesti hiphopile rohkem kui paljud meist seda tunnistada tahaks. Väga paljud populaarsed nimed 2015 aasta hiphopis algasid 15 aastat tagasi just selle portaali foorumist. Seda panust ei saa kuidagi mõõta, aga seda ei saa ka alahinnata. Aitäh sulle EHH.EE!

Lootust on, et portaal jääb mingil kujul siiski püsima ja loomulikult on oodatud igasugune entusiasm portaali säilitamiseks. Tahad aidata? Kirjuta oma ideed jaan.aru@gmail.com

Soovime EHH.EE-le omalt poolt kõike head ja täname aastate pikkuse panuse eest Eesti hiphopi.

Loe portaali sulgemise kohta täpsemalt EHH.EE kodulehelt

Täägid: