Sam Gellaitry – 18-aastane produtsent maailma vallutamas

Mõtle korra noortele muusikutele ja produtsentidele. Kui ma mõtlen, siis kurat, ainult räpparid. Võib-olla mõni laulja teisest žanrist ka. Ei ühtegi produtsenti. Ma arvan, et oli õige aeg, et mõni produtsent, kes on parajalt noor, näitab ennast maailmale. Räpist ei ole juttu. See pigem on žanr, millele ei oska isegi nime anda. Igatahes võib leida selles päris sügavaid, samas ka mõnusaid biite. Kas see on trap või pigem future trap? Mõni kohe hakkab lõugama, et kuradi trap – see kommimuss. Ei. Siinkohal peatan kohe. See pole kommikas. Võta parem paar Kirju Koera kommi ja naudi.

SOULECTION, paljude jaoks vähem tuntud plaadifirma, oli avastanud eelmine aasta, kõigest 17-aastase produtsendi Sam Gellaitry. Šotimaalt pärit, nüüdseks 18-aastane produtsent andis välja oma esimese, küllalti vapustava EP “Short Stories”.

“Temple”-s üritas Sam väljendada erinevaid energiaid ja žanreid, mis on aidanud kaasa tema arengule. Lisaks soovis ta mitmeid erinevaid ideid ühte saada. Isiklikult arvan, et noormehel õnnestus.

Samas on seal “to earth and back”, mis on tegelikult rohkem R&B kui trap ise. Mõnusad meloodiad, mis paneb minu silmad kinni ja käseb nautida need 3:15 minutit.

Sam Gellaitry - 18-aastane produtsent maailma vallutamas

Kõigest poisikesena SOULECTION-i tulevikulootuseks saada, keda võib lisaks nimetada üheks väga andekaks muusikaprodutsendiks. Väike fun fact – ta isa oli torupilli valmistaja. Fakt viib selleni välja, et seda saaks-võiks seostada sellega, et Sam on tänu sellele väga osav erinevate helide käsitlemises. Ah, kes seda teab?

Praeguseks juba aasta vana laul. Väga mõnusa tempoga, sobiks võib-olla isegi klubisse, meinstriim muusikaga segamini.

Arvan, et võrrelda seda laulu ning hiljuti välja tulnud EP-d oleks ebaaus. Arengut on märgata ning näha, et kutt on õppinud ja õppimas kogenenud Soulectioni produtsentidelt. Tagatipuks on ta tasapisi arendamas enda nägemust produtseerimisel. Võib-olla tahab ta lihtsalt Šotimaalt ära saada, sest isa käseb seelikuid kanda.

 

Sam Gellaitry tegemistel saad silma peal hoida siin:
Soundcloud
Twitter
Facebook

Tekst: @ahmelnitski