Toimub üritustesarja Yo!Hoov 3. sünnipäeva pidu ja asi on tõsine

Palju Eestis neid pidusid on, kus päris hiphopi melomaan saab õhtu algusest kuni hommiku lõpuni peopaika vahetamata olla? Vastus on selge nagu tänane ilm Tallinnas: LIIGA VÄHE! Tavaliselt umbes kella 2 paiku läheb ikka paremal juhul Diploks, halvemal juhul Armin Van Buureniks üle. Ma olen tegelikult praegu silmakirjalik, sest ma ei arva, et see tegelikult mingi halb asi oleks, aga ma tean VÄGA palju inimesi, kelle jaoks on.

Trueheadidest läbi imbunud tõeliselt deep räpipidu Yo!Hoov (ilmselt oled kuulnud?) on võtnud enda kanda selle raske risti ning üritab päris hiphopi peona kõikide Eesti üritustega rinda pista. Nad on tegelikult tublid. Läbi kolme aasta on saanud väikesest korralikult matsuva rütmi ja terava sõnaga maitsestatud räpipeost lõbus ja rahvarohke pidu. Uskuge mind, see ei ole täna lihtne. Tundub, aga ei ole.

Seda mäletad?

Aga seda?

 

Yo!Hoov tänab kõiki inimesi, kelle kohalolek on andnud hoogu teha asja suuremalt, paremalt ja mitmekülgsemalt – “Ilma teieta poleks midagi!”

Yo!Hoov saab 3 aastaseks ja selleks puhuks on kutsutud külla hulk sõpru, kes mängivad muusikat nii plaadimängijate kui mikrofonide taga! LIVE esinejaid on Eestist kui Soomest, DJ puldis on paljude seas olemas näiteks Anton Must, Egoism, DJ KozyPhilgood jnejne ja nii edasi. Loomulikult leiab aset Yo!Hoovi südameks kujunenud Open Mic, kus astub üles palju põnevaid tegelasi. Toimub pidu loomulikult Tallinna südames Kohvik Sinilind territooriumil.

Täpsema info esinejate ja ürituse kohta leiad ürituse Facebooki eventi lehelt.

Yo!Hoov Facebook:
facebook.com/groups/yohoov

Täägid: