Uue generatsiooni räppar – ELHAE. Kas mehel on piisavalt, et kõrgemasse seltskonda jõuda?

Ärkad hommikul. Avad Soundcloudi. Vaatad streami, otsid midagi uut. Midagi, mis paneb kaasa laulma, kuigi ei oska.

Seekord siis sattusin sellise räppari otsa nagu ELHAE. Laulud, mis pakkusid väga suurt huvi. Just see lüürika ja muusika seal taustaks. Esimene mõte on kohe, kas ta kirjutab ise või keegi kirjutab talle. Mu meelest muusika, mille järgi ta räpib, on kohati melanhoolne. Mind haaras tohutult kaasa, sest sõnad ja muusika on väga hoolikalt valitud.

img_7859

Õige nimega Jamaal “ELHAE” Jones ei ole lihtsalt üks Atlanta räppar. Ta ka ei tee lihtsalt biiti. Ta teeb kõike. Ta kirjutab sõnu, ta teeb muusikat ja räpib. Oskused, mille üle peaks üks uuema generatsiooni räppar olema väga uhke.

ELHAE siiamaani säravaim hetk on kindlasti Rick Rossiga loo tegemine. See träkk ei väljenda tema visiooni muusikas, aga meeldejääv hetk senises karjääris no doubt.

Hiljuti välja tulnud “Aura” EP on midagi, mis vajab kuulamist. Mitte korra. Mitte kaks. Mitmeid kordi, et koos muusikaga sügavustesse sukelduda.

https://soundcloud.com/elhaemusic/sets/aura-ep

ELHAE on vaikselt astumas muusikamaailma suurtemate meeste seltsi. ELHAE tähendab “Every life has and ending”. Selle kuti juures on tähtis meeles pidada ta ellusuhtumine. ELHAE peab õigeks, et tuleb elu nautida, olla töökas ja pürgida unistuste poole.

Tuleb tunnistada, et mehe suhtumine on väga paigas. Loodame, et selline mees leiab tõesti tee kõrgemasse seltskonda.

ELHAE tegemistel saad silma peal hoida siin:
Soundcloud

Tekst: @ahmelnitski

Täägid: