Uus roheline Villa X Timberland saabas

Kõik, kes silmad lahti käivad, teavad kuidas Timberland on tänavamoodi vallutamas.

Wu Tang Clani üks liikmetest, RZA, andis eelmisel aastal intervjuu GQ-le, kus väga enesekindlalt teatas, et just Wu Tang’i liikmed olid need, kes tegid Timberlandid 90’ alguses populaarseks. Teame väga hästi, et Timberland pole kunagi kaduma läinud sellest ajast saati.

Just mõned päevad tagasi esitleti maailmale uut Timberlandi värvivalikut. Inimesed, kes on silma peal hoidnud Timberlandi tegemistel, siis teame väga hästi, et just koostöös VILLA-ga on toodetud selliseid meeldejäävaid eksemplare nagu “Ruby Red”, “Navy Blue” ja “Sweet Potato”.

Nüüd aga on need veel ilusamaks tehtud. Võta istet, sest VILLA x Timberland tegid “Emerald” Timberlandid. Kui nüüd ajusid ragistada, siis värvid on väga vastuolulised just enne valimisi, aga loodame, et Edgar neid kandma ei hakka.

Uus roheline Villa X Timberland saabas

Insipiratsiooniallikaks on smaragd kalliskivi isiklikult. See Timberland võib ilusti omale poodiumikoha võtta. Juba vaadates hakkab kurb, et neid piiratud koguses jalanõusid saab osta vaid VILLA New Yorki pop-up poest. Hinnaks neil 180 dollarit ja ilmumiskuupäevaks 7. veebruar.

Uus roheline Villa X Timberland saabas

Uus roheline Villa X Timberland saabas

Tekst: @ahmelnitski

Täägid: