Värske Kari Faux – naisräpparite uus tulemine

Kas oled kuulnud naisräpparist Kari Faux? Mina ka mitte. Kuni ma üks päev täitsa kogemata avastasin selle nime Soundcloudist.

Kari Faux on 22-aastane, Arksansase osariigist pärit räppar-produtsent. Ta läks audio inseneriks õppima hip-hopi linna Atlantasse. Lõpetas seal ülikooli ja suundus tagasi kodulinna Little Rock.

Värske Kari Faux - naisräpparite uus tulemine

Pärast juulis ilmunud üsna edukat EP-d on Kari vaikselt leidmas teed ka suuremate masside juurde. Noored naisräpparid täna liiguvad enamusjaolt ikka mööda suurt maanteed nimega Nicki Minaj. Kari Faux uitab mööda kõrvalteid ja kraave hoopis teises suunas.

See “teine suund” väljendub eriti aga selles, et Kari Faux produtseerib suuremalt jaolt iseenda muusika ja tema juulis välja tulnud “Laugh Now, Die Later.” EP pealt leiab vä-ga-gi huvitavat kraami. Naine on võtnud selgelt väga omapärase suuna ja loodetavasti ka jätkab selliselt.

Pärast “Laugh Now, Die Later.” EP-d on Kari ümber tekkinud kerge sumin. Naine on järjepidevalt vallutamas internetti. Värskelt tulid välja ka tema muusikavideod “No Small Talk (Remix)” ja “Gahdamn”, millest viimasesse leidis oma tee ka Childish Gambino isiklikult.

 

 

 

Mina isiklikult hakkan ta tegemistel silma peal hoidma, sest ta näeb dope-as-hell välja + ta muusika paneb puusa nõksuma küll. Jääb ainult loota, et tema eripära ei kao muusikatööstuse bürokraatiasse.

Kari Faux koduleht
Kari Faux Soundcloud

Tekst: Anton Hmelnitski

Täägid: