adidas Originals ja nende kõige-kõigem ketsisiluett

Peatume korraks aastal 2014 ning selle aasta ühel kingitusel. adidas Originals maandus eelmisel aastal võidukalt finishisse juba aasta esimesel poolel, kui tutvustati uut ZX Flux siluetti. See oli tõeline hitt ja raputas kestimaailma korraliku põrutusega. 90-ndate jooksuketsi tunnetusele keerati peale mõnus futuristlik vint. Tulemuseks kets, mida kiidetakse oma välimuse kui mugavuse eest. Ja ostetakse, mis kõige olulisem.

See rajas tee järgmistele adidase reliisidele. Aasta lõpus tutvustati maailmale uut iludust – Tubular Runner. Tubular Runner on by far üks lahedamaid asju, millega adidas lagedale on tulnud. Sarnaselt Fluxile võtab Tubular vanu elemente ja uusi elemente ja kokkuvõttes saame ahjust kätte midagi originaalset ja tulevikku vaatavat. Meie siin oleme tunnistajaks, kuidas on oma vahel võimalik perfekselt paaritada sport ja mood ning adidase pärand.

Tubular Runner on midagi sellist, mida näeme tulevikus kindlasti palju-palju. Erinevad värvicombod on mõnda aega poodides tiirelnud ning ketsi populaarsus on tema välimuse vääriline. Hea meel.

adidas tubular runner

 

adidas tubular runner

 

adidas tubular runner

 

adidas tubular runner

 

adidas tubular runner

 

adidas tubular runner