#LÄBIKLAASI + fotograaf Kristina Zoo

#LÄBIKLAASI on Hooligan Hamleti foto- ja/või videoteemaline seeriapostitus, milles näitame asju läbi klaasi. Klaas nagu see kaamera objektiiv namsayin? Läbiklaasi vaatame kes või mis on fookuses, ägedaid hetki, straightflexin uut ketsikarpi, vihmast ilma või tuhatoosi põhja. Kõike ja kõiki, mis inspireerib.

Hooligan Hamlet armastab ilu. Ilusaid ketse, ilusat muusikat, ilusaid inimesi ja eriti armastame me ilusaid pilte. Ilusatest piltidest veel rohkem armastame me kodumaiseid talente ilusate piltide taga. Saage tuttavaks – see on Kristina Zoo.

Zoo on tüdruk Tallinnast, kellele meeldib pildistada. Tema käekiri on välismaa, tema fotod on välismaa ja tema suhtumine on välismaa. Tallinna tüdruk, kes pildistab välismaa levelil pilte. Kõlab nagu Hooligan Hamleti postitus.

 

“My inspiration is hiphop… every part of it… music… dance… streets… so I try to put it in all of my pictures” – Kristina Zoo

 

Kuradi õige värk ju! Te saate ju aru, miks meile väga-väga meeldib Kristina ja sellepärast leppisime kokku, et Kristina Zoo hakkab oma tegemistest edaspidi Hooligan Hamleti ajakirjas postitusi tegema. ‘nough bs, let the pictures talk!

Kontakt:
kristina.zoo@hotmail.com
Kristina Zoo Facebook

 

alisa tsitseronovaZoo_Productions_16 Zoo_Productions_12 Zoo_Productions_11Zoo_Productions_13Zoo_Productions_3Zoo_Productions_10 Zoo_Productions_9Zoo_Productions_8Zoo_Productions_7 Zoo_Productions_2Zoo_Productions_22 Zoo_Productions_5Zoo_Productions_29Zoo_Productions_6