Minidok tüübist, kellel on isiklik “Back To The Future” DeLorean

Sel aastal täitub suur ümmargune 30 aastat sellest, kui kogu maailma kinolinad vallutas unustamatu filmimaailma klassik “Back To The Future”. Film, mis tegi meile peaaegu käegakatsutavaks hõljuva rula, kinkis meile enneolematu tulevikuketsi ja eelkõige andis maailmale nii mõnegi poisi unistuste superauto DeLorean DMC-12.

20080703121006_delorien side

Kes ei mäletaks seda filmi, mida sai vaadatud YLE 2 või TV3 vahendusel, eksju? Seda kirjeldamatut kihelust minna kooli värskeid emotsioone klassikaaslastega jagama. Kõik mäletavad! Isegi sina, kes seda filmi ei vaadanud, mäletad seda tunnet, et olid teemast väljas. Kellel siiski asi natuke hägune on või, kes on liiga cool, et mäletada, siis põhimõtteliselt rääkis film noorest mehest, kes rändas ajas. Lihtne. Kuidas ajas liikuda? Hullunud Dr. Emmet Browni ehitatud DeLoreani abiga muidugi.

Filmis nähtud “Back To The Future” tulevikuketsi ei osanud me keegi pärisellu oodata. Vaatasime ainult imestusega, kuidas neil ketsidel paelu siduma ei pidanud, sest need sulgusid täitsa ise! No shit, et just selle uuendusega Nike MAG uut mudelit ootavad kõik juba ammmmuuu nagu see Milka lehm. Just sel aastal on tulemas revolutsiooniline uuendatud 2011 reliisitud Nike MAG mudel. Ma tegelikult väga ei usu seda asja enne, kui ise päriselt näinud olen, aga ok, ootame ära.

nike5

Ketsid ketsid jejee, aga antud filmi juures on kõige ilusam unustuste hõlma vajunud lugu hoopis teise peategelase ehk DeLoreani lugu. Jes, see masin pidi ju päriselt eksisteerima. Geoff Ombao, mees kellel on kodus garaažis see auto olemas, mees, kelle elu on drastiliselt muutnud just selle legendaarse sõiduki omamine, aitab meid kõikide selliste telgitagustega, lugude ja ootamatute faktidega kurssi viia. Lühifilm näitab ajaloohämarusse jäänud detaile DeLoreanist ning, mis tähendab luua midagi elumuutvat.

Milline on sinu unistuste auto?