Uus muusikavideo: Metsakutsu feat. Anneliis Kits – Kristallid

Mõni aeg tagasi ilmus Metsakutsu uus lugu “Kristallid”, kus teeb kaasa Anneliis Kits. Täna saame rõõmuga teieni tuua selle loo visuaali.

Video autoriks on Felix Laasme ja Metsakutsu ise. “Suure produktsiooni ja raha raiskavate muusikavideote aeg maailmas on möödas. Visuaalid tulevad ja lähevad internetis metsiku kiirusega. Otsustasime Felixiga kohe, et teeme video, mille tegemisega kaasnevad ainult positiivsed emotsioonid, ei mingisugust organiseerimise stressi ega närvipinget.”

Muusikavideo on täispika loo lühendatud versioon. “Video on täpselt nii pikk, et vaataja ära ei väsiks. Suuremad huvilised saavad lugu internetist ka täispikkuses alla laadida,” kommenteerib Metsakutsu. Video sisuks on oma peas ringi jalutamine, mis algab tumeduses ja viib välja lootust andvasse heledusse. “Märtsi alguses päikesepaistet videosse salvestada on Universumi kingitus ja õnneks sai visuaal purki täpselt nii nagu planeerisime,” on autorid rahul.

Metsakutsu astub üles Tallinn Music Week raames Viru Keskuse linnalaval 27.märtsil kell 18.30 ning 28. märtsil Tallinn Music Week Hiphop Showcase’il klubis Sinilind.

facebook.com/mmkutsu
facebook.com/anneliiskits