MängudeÖÖ vallutab Tallinna juba sel laupäeval

Videomängud – meelelahutuse vorm, mis on coolim, kui Kanye kolm viimast plaati (peaaegu) ning sama kuum, kui tüdrukute ketsifotod! Mis saaks olla mõnusam, kui peale väsitavat tööpäeva kodus jalad seinale visata ning mõneks tunniks üksinda virtuaalmaailma põgeneda? Teha seda teistega koos!

Kätte on jõudud aprill ning see tähendab vaid ühte – MängudeÖÖ tuleb taas! Öine Tallinn täitub ehedate emotsioonide, uute tutvuste, mõnusa melu ning ägedate videomängudega. Seekord võõrustab Eesti kõige suuremat videomängukultuurile pühendatud üritust Solaris Kino, mille saalides leiavad aset pingelised võistlused uhketele auhindadele. Mängud pressivad aga lausa läbi saaliuste koridoridesse, kus on võimalus käsi külge panna värskematele mängudele, meenutada retronurgas lapsepõlve, külastada virtuaalreaalusust lausa mitme erineva Oculus Rifti abil ning palju-palju muud põnevat. Lisaks on kohal MSI, tänu kellele on esimest korda üritusteseeria ajaloos esindatud arvutimängud.

MängudeÖÖl saab võistlustulle astuda järgmistes mängudes: Mortal Kombat X, FIFA 15, Super Smash Bros. ning Trials Fusion. Nimekiri võib täieneda üllatusvõistluste näol!

Üritus leiab aset 25. aprillil algusega kell 21.00. Pileti hind on 7 eurot ning vanusepiiranguks 16+.

Kui aga vanus ei luba, algab samal päeval kell 14.00 Apollo raamatukaupluses vanusepiiranguta soojendusüritus, kus on võimalik võtta osa pisematest võistlustest või harjutada õhtuseks suurturniiriks.

MängudeÖÖ on aidanud teieni tuua: Apollo Raamatud, Solaris Kino, Punktid.ee, PlayStation Eesti, FC Flora, ProGames, Vipline, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Super Kõnekaart, Euronics, Tehnikarent, Jamara, Monster Energy, TKM Baltics, veebipood Laegas ja loomulikult Level1.ee

MängudeÖÖ Facebookis

Tallinn, 2015. Virtuaalne micdrop!

11083711_1601766683399337_6655818826965843362_o

Täägid: