LÄBIKLAASI + Silver Mikiver ja tema uus Birminghami kraam

Birmingham või Brumm – vali ise. Mis sealt tuleb? Peaky Blinders tuleb sealt. Ok, seriaalide teemalt veidi eemale. Tegelt tuleb uus Silver Mikiveri fotomaterjal sealt. Järjekordselt Birminghami parimaid kohti avastamas. Birmingham on kõige suurem linn Coventry läheduses. Birminghamist leiab tegelikult päris huvitavaid kohti ja peidetuid nurki, millest avanevad väga head kompositsioonid.

Pole pikka juttu! Let’s go! Brumm x Silver Mikiver.

anton1

3.1

Ok. Lükkame jutu ka käima. Paljud shuudid hõlmavad Silveri ja Antoni koostööd. 2 sõpra, kelle side on aastatega tugevamaks muutunud. Areng sõpruses ja koostöös on olnud pidev ja suuresti tänu sellele, et mõlemad on maandunud samale saarele. Üks varem, teine hiljem. Nende tegevust iseloomustab mõtestatus ja mojo.

6

Mis kutid ise sellest arvavad?

Anton: Me esimest korda pildistasime 2012 detsember, kui ma tegin koos oma vennaga isale jõulukinki. Stuudio7-s. Meie jaoks oli see üsna ametlik. Tundsin ennast üsnagi kliendina ja tegutsesin fotograafi juhiste järgi. Mida aeg edasi, seda rohkem hakkasime suhtlema ja meie teed ristusid mitmetel kordadel.

Esimene korralik pildistamine oligi tegelikult alles Birminghamis. Kui tegime esimese shuudi. Must-valge filmiga. Sealt edasi meie side aina tugevnes. Ühise visiooni leidmine Silveriga andis meil kindlasti eelise teha asju lihtsamini ja ilma stressita. See ühine visioon on tegelikult ülimalt tähtis igal alal. Meie jaoks oli see väga tähtis, sest see arendas meie mojot. Seda võib vabalt kõigiga juhtuda.

Tänu sarnasele muusika- ja moemaitsele oleme me hakanud ka koos arenema. Mis omakorda arendab ka Silveri pildistamise vaatevinkleid ja minu arusaama sellest alast.
Üheks heaks põhjuseks on veel see, et me oleme ausad üksteisega. Ma ütlen ausalt, mis mulle meeldib ja mis mitte. Ma alati aitan. Kaks pead on parem kui üks pea! Oleme ka mõelnud sellepeale, et mida saaks koos tulevikus tööga seoses teha ja oleme seadnud omale teatud eesmärgid, mida tahame korda saata!

3.2

Silver: Tutvusin Antoniga esimest korda gümnaasiumis, kus küll too hetk väga palju kokku ei põrganud. Pärast esimest pildistamist Stuudio7’s hakkasime spontaanselt rohkem nägema, kas korvpalli mängides või õhtul linnas tsillides. Kuidagi kujunes välja nii, et järgnesid mitmed pildistamised pärast esimest, mis algselt olid võrdlemisi ühepoolsete soovidega, ehitades sellest hoolimata mojot ja usaldust.

Kui selgus, et oleme mõlemad UK kandis teatud ajavahemikus teadsime, et uus keskkond loob kindlasti uusi ägedaid ideid, mida jälle võimalus ellu viia. Anton tuli tihtipeale mulle vastu, kui mul oli mingi idee või kooliprojekt, mis realiseerimist vajas. Põhjus, miks Antoniga oleme nüüdseks juba 10+ shooti teinud on ilmselt see, et ta on alati huvitatud loomaks midagi cool’i ning ta on ise samapalju fotograafi rollis kui mina, pakkudes välja nurki ning lahendusi.

Vabast õhkkonnast sõltumata ei tähenda see seda, et toetuksin tema ideedele, vaid pigem on see edasi-tagasi genereerimine leidmaks antud hetkel parima lahenduse. Ehk pildistamine on rohkem collaboration, kui lihtsalt portreesessioon, mis pushib nii mind kui ka lõpptulemust paremuse poole. Ümbritseme end visuaalselt mitme erineva kultuuriga, olemaks kursis normide ja trendidega ning anname endast parima, et luua midagi, mis on saanud inspiratsiooni lugupeetud kohast. Fotograafia põhineb väga palju kommunikatsioonil, eriti kui on tegemist inimestega.
See vibe mille oleme suutnud luua võimaldab minul kui fotograafil jäädvustada Antonit sellisena nagu mitte keegi teine, usaldus on võti sooritamaks head tulemust.

Processed with VSCOcam with m5 preset

3.0

2 4 5

Teistele Silveri tegemistele saab silma peal hoida siit:


Bromance + vanem kraam
Koduleht
Instagram
Twitter