#hooligangirlsinsneakers väljakutse tüdrukutele: saada foto ja võida auhind!

Eelmisel aastal korraldasime väljakutse aktsiooni väljavalitud tüdrukutele. Palusime meile saata pilt endast ja oma tossudest. Ilma igasuguse auhinna või otsese motivatsioonita – just for fun. Eesmärk on näidata, et noored asjalikud ja andekad tüdrukud Eestis suhtuvad ellu vabalt ja kombineerivad tosse teksade, kleitide või kasvõi pesuga. Isssand kui innovaatiline mõte! Pesus tüdruk tossudega. Aktsioon lahenes edukalt ja väljakutsutud saatsid meile oma foto ülimalt hea meelega.

Sellel aastal kutsume välja aga kõik tüdrukud üle Eesti! Sina, sina ja tema ja sina! Saada meile pilt endast ja oma tossudest emaili aadressil yo@hooliganhamlet.com või hashtäägi Instagramis oma pilt #hooligangirlsinsneakers Paneme kõikidest meile saadetud piltidest kokku stiilse kodumaa tüdrukute tossugalerii.

Kuna üleskutse on seekord palju suurejoonelisem, siis on meil ilusate piltide eest välja käia ka auhind! Auhinna on välja pannud meie uus ja hea sõber adidas Originals!

 

Kõige rohkem meie Facebooki lehel LIKE’e kogunud tüdruku tossupilt saab auhinnaks uue adidas Originals X Rita Ora SS15 kollektsioooni suvise kleidi ja eriti badass retuusid! Võitja kuulutame välja 22. juunil Hooligan Hamleti Facebookis.

 

adidas Originals

adidas Originals

adidas Originals

 

Nii-et saada pilt meile või hashtäägi Instagramis #hooligangirlsinsneakers ja näita, mis sul ketsiriiulis peidus on. Laeme piltidest kokku meie Facebooki lehele kõige kõvema ketsigalerii Eestis.