Josefine and Nelery rocking that basketball court the Jone Blanc way

Kes on Josefine ja Nelery? Ning mis asi on Jone Blanc?

Kaks eriti lahedat neidu, kes teevad modellitööd üle maailma. Siin ja seal. Üks jõudis teiseni ja kokku tuligi midagi huvitavat.

Igatahes. Pool aastat tagasi arvasid Josefine ja Nelery, et peaks ka ennast blogimaastikul proovile panema ning nende elu kajastav Jone Blanc leidis tee meieni. Kõik algab unistusest. Siis tekivad erinevad võimalused ning lisaks leiavad õiged inimesed üksteist. Nii oli ka kahe neiuga. Mõlemad tegid Hong Kongis tööd ning leidsid üksteist. Pärast mõnda aega leidsid, et hea tiimitööna suudavad aluse panna unistusele!

Blogi eesmärgiks on jagada kahe modelli seiklusi nii välismaal kui ka siin samas armsas kodus.

Igatahes. Nüüd kui Jone Blanc on esitletud, siis asja kallale. Neiud ja Silver Mikiver panid jõud kokku ning käisid eriti mõnusat asja tegemas.

Väike eelvaade neidudelt outfiti osas:

Riiulil jäid koheselt silma heledad ja lillemustriga roshed – suviselt stiilsed ja supermugavad…ning Alexander Wangi kihvtid spordiriided annavad viimase lihvi!

Hooligan Hamlet Jone Blanc Hooligan Hamlet Jone Blanc Hooligan Hamlet Jone Blanc Hooligan Hamlet Jone BlancHooligan Hamlet Jone Blanc   Hooligan Hamlet Jone Blanc  Hooligan Hamlet Jone Blanc Hooligan Hamlet Jone BlancHooligan Hamlet Jone Blanc

 

Neidude eriti tuus veebileht Jone Blanc

Fotograafiks oli ei keegi muu kui Silver Mikiver

Riided: Alexander Wang x H&M ja Nike