Silver Mikiver toodab taaskord maagilist

Damn, me ei tõmba fotoseeriatega tagasi, vaid lähme edasi. Paneme aina rohkem ja rohkem hullu. Eile käisime Silver Mikiveriga avastamas ägedaid paiku Tallinnas. Kiire ülevaade fotoseeriast, boyyy.

Silver Mikiver asukoha teemal: Ma olen vägagi asukohapõhine fotograaf. Ideed tärkavad minus kui liigun linnapeal ringi ning märkan huvitavaid taustu, valgust ja värve, mida proovin enda peas sobitada mõne stiili ning inimesega. Konkreetne asukoht jäi mulle silma nende pastellsete toonide ning omapärase arhitektuuri pärast. Võttes arvesse, et asukoht asub Stockmannist üle tee, siis näeb võrdlemisi teistsugune välja.

Riiete kohalt oli full urban street style. Seekord domineeris Taani bränd Han Kjøbenhavn ning ütlen ausalt, siis ma ei teadnud sellest brändist alguses midagi. Pärast natuke uurimist vaatasin, et oli Taanile kohane ehk väga minimalistlik ning keskendunud kvaliteedile. Lisaks Wood-Wood bucket hat, mis on tõelisele kalamehele mõeldud. Ei saa ka mainimata jätta Palace Skateboard kilejopet, mis oli lihtsalt kirss tordil kui võtta kogu outfiti. Hah, kõige juurde sobivad mõnusad vansid ning eriti vinge Norse Project kott, mille ma lihtsalt pean soetama tulevikus.
Kui me räägime riiete mugavusest, siis need on väga mõnusad. Kõik riideesemed on kombineerimiseks loodud, kõike saab kanda ka mõne teise riideesemega, mis kapis vedeleb.

Isilikult arvan, et aeg on pilte vaadata, sest damn….

Who even counts it anymore, we do it because it works..

Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver

 

Riided: Reede

Fotograaf: Silver Mikiver

Varustus: Pentax 645Z + 55mm f2,8