Valge suits ja Rita Ora ja adidas Originals

adidas Originals on Briti kõige ilusama lauljaga koostööd teinud juba mõnda aega. Kes on Inglismaa kõige ilusam laulja? Sa mõtlesid, et Cheryl Cole, jah? Ma mõtlen ikka Rita Ora! Ritaga koostöös valminud kollektsioonid on illlgelt freshi lookiga, kuigi justkui oleme näinud igasugust värvilist, naiivset mustrit ja illustratsiooni riietel küll ja küll. Mingil maagilisel võlu põhjusel, kõnnin Sportlandis ringi ja kõikide värviliste asjade vahel jääb silm ikka adidas Originals X Rita Ora nurgakesel pidama. No lahe on!

 

 

Selleks kevad/suvi hooajaks on need kaks ikka über super cooli asja kokku pannud. “Draakoni print”, “Super” pakk ja “0-Ray” kõik oleks nagu Eesti Hiphop Festivali graffiti seina screenshotid. Eraldi tahaks peatuda värske “Valge suits” kollektsiooni peal, mis näeb veel bädässim välja kui kokku segatud Vin Diesel ja Mel Gibson (Surmarelva Mel mitte sealt naiste mõtete lugemise filmist) smuuti. Mõistad selle kollektsiooni bädässisuse levelit? Fresh suitsu print on smokin hot ja ma visualiseerin juba kui hea see tänavapildis välja näeb, kui Telliskivi Loomelinnaku platsi peal mõni pikkkade blondide juuste ja punaste huultega tüdruk vastu jalutab, jalas Rita Ora musta-halli-valge mustriga retuusid ja adidas Originals “Superstar”-id. Can’t wait! Juuksevärv tegelt pole oluline. Igaks juhuks mainin.

Rita ise ütleb, et inspiratsiooniks selle kollektsiooni disainis oli ühendus keha, meele ja hinge vahel. See pole sul mingi lihtne kiirmoe San Fransisco 1972 t-särk. See on deep!

adidas Originals x Rita Ora kevad/suvi kollektsiooni kleidi ja retuusid kingime ära Hooligan Hamleti #hooligangirlsinsneakers aktsioonis kõige kõvemale fotole.

adidas Originals X Rita Ora kollektsiooni saab endale soetada näiteks Ülemiste keskuse Sportlandist, Kristiine keskuse Sportlandist ja Viru Keskuse Sportlandist.

 

HLF_4619 HLF_4632 HLF_4645 HLF_4725 HLF_4739adidas Originals

 

Fotod: Silver Mikiver
www.silvermikiver.com

Modell: Anna Masterova