Film “Straight Outta Compton” jõuab Eesti kinodesse

Meil on teile rõõmu-uudised! See kohustuslik muusikaajalooline film kõigile hiphopi huvilistele (tegelikult muusikahuvilistele üldiselt) linastub tänu Vaata Filmi toimekale meeskonnale 2. oktoobril ka Eestis!

Ma loodan, et nüüdseks olete kuulnud filmist Straight Outta Compton, mis esilinastub Ameerikas sellel nädalal. Film räägib ilmselt kõige autentsemal viisil, mida Hollywood saab pakkuda, maailma hiphopi suurkujude Dr. Dre, Ice Cube, Eazy E ja MC Ren tekkeloo ja pundi N.W.A. algusaegadest.

Straight Outta Compton on üks nendest ägedatest filmidest, mis valmis väga tihedas koostöös kujutatavate tegelaskujude endiga. Nimelt oli ninapidi iga detaili juures Dr. Dre ja Ice Cube ise. Rääkimata sellest, et Ice Cube’i näitleb filmis Ice Cube’i enda poeg.

Filmi tegemine oli kuttidele nii inspireeriv, et just sellest kogemusest sai alguse Dr. Dre värskelt ilmunud uus album “Compton”, millest rääkisime pikemalt juba ka. 

Selle kõigega seoses on meil teile superuudis! Nimelt on see film maandumas ka Eesti kinoekraanidele. Pisikese hilinemisega, aga see tuleb. Ametlik esilinastumiskuupäev Eestis on 2. oktoober. Filmi eestlastele toomise eest oleme tänu võlgu Vaata Filmi tiimile, kes sellele missioonile on asunud. Kindlasti koostöös Hooligan Hamletiga on selle filmiga seoses palju ägedaid asju veel tulemas. Ära siis jumala eest seda filmi kuskilt tasuta alla lae ja esmaemotsiooni oktoobriks ära riku, aight?

Tahad endale seda ägedat logoga displaypilti ka, millega Facebookis ülbitseda? Seda saab siin teha.

Vaata Filmi koduleht
Vaata Filmi Facebook