adidas Tubular ja New York Fashion Week

adidas liigub New York Fashion Week’il mitmel rindel. Tubular on 2015. aasta sügisel kõigi keelel ja meelel. Fashion week’i ajaks avati spetsiaalne Tubular Pop-Up Gallery, kus tutvustati adidas tubulari sügis/talv 2015 ja kevad/suvi 2016 mudeleid. Veel on teada, et 16. septembril on Yeezy teise hooaja tutvustus (ei jõua ära oodata).

adidas Tubular – kindlalt 2015. aasta kõige kõrgema lennuga tossumudel. Kui 2015 sügis/talv hooaja mudelitega on ka Hamlet juba tutvunud, siis nüüd tasub pilgud pöörata 2016. aasta kevad/suvi mudelite poole. See mis sealt paistab, on vägagi paljulubav. Põgusa ülevaate me neist juba mõnda aega tagasi tegime, nüüd saame lisada värsket informatsiooni.

Vaatame kõigepealt Tubular Pop-Up Gallery’d – adidas on pannud kokku video + Freshness Magazine’i vahendusel ka fotod.

Nagu varem ütlesime ja ka Pop-Up Gallery piltidelt silma jääb, siis 2016. aastaks on oodata korraliku täiendust Tubularide perre. Lisaks Runneritele, Tubular X’idele on tulemas Tubular Nova, Defiant ja Doom. Üks huvitavamaid tundub olevat adidas Tubular Doom, kus on väga palju näha sarnasusi Y-3 Qasa’dega ehk siis Yohji Yamamoto disainitud ketsidega. Doom’idest on ka mõned paremad pildid juba tilkunud. Need tunduvad eriti mugavad ja mõnusad, millega kevadel suvele vastu minna!

Nii pea kui tuleb Tubularite kohta uusi uudiseid, toome need ka teieni.