Esimest korda Eestis – broneeri endale Air Jordan 6 Low “Seahawks”

Sportland toob Eestisse üli limiteeritud koguses Air Jordan 6 Low “Insignia Blue” (“Seahawks”) ketsid. Suhteliselt suure tõenäosusega esimest korda Eesti ajaloos on sul võimalus broneerida endale üks paar seda maailma mõistes eksklusiivset tossumudelit.

 

Mida broneerimine sulle annab?

Neid tosse jõuab Eestisse tõsiselt väike kogus. Selleks, et päriselt tossudest huvitatud inimestel (ehk Hooligan Hamleti lugejatel) oleks võimalus selle pisikese koguseni ulatuda, saad meie abiga tossu enne poodi riiulile jõudmist endale kinni panna.

 

Kuidas broneerimine käib?

Broneerimine algab esmaspäeval, 30.09 kell 12.00 ja lõpeb 02.10 kell 12.00 või kuni kaupa jätkub. Saada e-mail pealkirjaga “BRONEERING” aadressile yo@hooliganhamlet.com. Lisa enda ees- ja perekonnanimi, US jalanumber ning telefoninumber. Broneerida saab ainult 1 paari 1 inimese kohta.
NB! Suurusi on 1-2 paari ja broneeritud jalanumbrit hiljem ümber muuta ei saa.
NB2! Broneeringu ostmine ei ole kohustuslik.

NB3! Kui sinu jalanumber broneeriti enne sind, anname sulle teada, et jäid hiljaks.

 

Mis edasi saab? 

Kohe kui tossud Eestisse on jõudnud, helistame sulle rõõmusõnumiga: “Teie tossud on kohale jõudnud!”. Tossudele peab järgi tulema Ülemiste keskuse või Viru keskuse Sportlandi. Sellest telefonikõnest alates on sul aega täpselt 48h, et oma tossud ära osta. Kui sul siis enam isu ei ole või jalanumber ei sobi või on mõni kolmas põhjus, ei pea sa tosse ostma ning sinu broneeritud tossud lähevad tavapäraselt poodi müügile.

 

Happy hunting ja head jahiõnne!
Hooligan Hamlet X Sportland

Air Jordan 6 Low “Insignia Blue” (“Seahawks”, “Ghost Green”)
Toote kood: 304401-106
Hind: 169.95€

Fotod: Wish ATL

wish atl wish atl wish atl wish atl wish atl wish atl