Silver Mikiver võttis Riia ette

Silver Mikiver käis Itiga Riias, kus nad tootsid taaskord midagi väga head! Pikka juttu ei ole, sest pildid räägivad enda eest. PS! Hoidke silma peal nii kompositsioonidel kui ka detailidel. Hakka scrollima raisk, sest pildid on dope!

 

Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver Hooligan Hamlet Silver Mikiver

 

Silverile saate silma peal hoida siin:
Silver Mikiver koduleht
Silver Mikiver Instagram

Itil saate silma peal hoida siin:
Iti-Pätrik Järve koduleht
Iti-Pätrik Järve Instagram

Suurimad tänud Pentaxile, et varustasid järjekordselt Silverit! Lisaks lähevad tänud Lindexile riiete eest ning Radisson Blu Hotellile majutuse eest!

 

comments powered by Disqus