Terve Hooligan Hamlet ja Al Mare Bowling

Suure töö keskel tuleb korraks aeg maha ka võtta. Kogu Hooligan Hamlet (juba 17 inimest!) sai kokku Al Mare Bowlingus – mekkisime maja poolt pakutud snäkki, jõime Öun limonaadi ja pidasime maha korraliku lahingu kõige kaasaaegsemas bowlingusaalis siinpool Hiina müüri.

 

Ma ei tea, kas sa mäletad seda tunnet, kui koolis eelviimase tunni ajal tuli mõte peale tunde kõik koos kinno minna ja siis olid seal kinos terve selle kambaga ja ülipalju nalja sai, aga natuke imelik oli ka? Või siis, kui oli veerandi lõpp viimane reede ja tunnistused olid käes ja pool klassi kõik koos otsustasid kuhugi sööma minna? Mulle igatahes meeldis see tunne. Natuke totakas oli selle lambakarjaga mööda linna ukerdada, aga see muutis muidu tavalise situatsiooni kuidagi eriliseks ja pidulikumaks.

Sarnaselt nende situatsioonidega leidis aset ka terve Hooligan Hamleti seltskonna järjekordne kogunemine. Meie online ajakirja kambal on liikmeid tänaseks juba kokku 17. Igal ühel oma skill, mida lauale tuua. Hamlet koosneb vaieldamatult ainult hingelt ja tegudelt suurtest inimestes, kes õnneks mahtusid kõik suurde miljoni bowlingu rajaga Al Mare Bowlingu saali ära. Loomulikult talletasime kõik emotsioonid videopilti, et lastelastele kunagi näidata.

 

 

Peale tööpäeva sõpradega bowlingu mängimine on ilmselgelt ainuke koht, kus ma oma elus olen nõus pähe saama. Salaja panin plaani paika, et rohkem sellist asja juhtuda ei lase. Tuleb lihtsalt oskusi lihvida ja AMB poolt pakutavale bowlingukursusele minna. Seal õpetatakse esiteks sulle selgeks teooria, räägitakse pallidest ja radadest. Teiseks saad harjutada samme ja timmida oma viskesooritust ning tehnikat. 3 korda 1,5h ja oled kõikidel bowlingus peetavatel sünnipäevadel see tüüp, kellega kõik samas meeskonnas tahavad olla. Soovitan sul see tüüp olla elus nii palju kui võimalik. Meie seekordse võistluse pani kinni Iti J.

Teades oma olematut visketehnikat sellel alal, sain ma õnneks mängida lohutava teadmisega, et Al Mare Bowlingus on enneolematu võimalus teha rajast nö “laste rada” ehk siis tavalise inimese keeles – ühe nupu vajutusega tõsta üles metalläär, mis blokib terve raja ulatuses võimaluse, et su bowlingu kuul vajub renni. Metallääred aitavad lastel (ja minusugustel saamatutel) kuuli kenasti õigesse kohta veeretada, ilma, et tuju halvaks läheks. Täpselt minule mõeldud variant! Võta õelapsed (ja minusugused) kaasa ja positiivne elamus garanteeritud.

Lisaks bowlingule tõmbasime videomängus ralliautodega võidu ja võrdlesime löögitugevust vana hea Lõuna-Ameerika salooni rusikalöögi masinaga. Võin kohe ära öelda, et sellel löögimasina võistluse pani kinni Viljandi linna tulevane linnapea Kris Süld.

 

hooligan hamlet

hooligan hamlet

hooligan hamlet hooligan hamlet

 

Kokkuvõttes oli eriti põnev õhtu ja selline äge meelelahutus nagu bowling tuli jälle meelde. Omavahel saigi juba kokku lepitud sada erinevat rematchi, kes kellele kaotuse eest kätte maksab ja, kes järgmiseks korraks bowlingu kursused läbi teeb. Bowlingusaalis näeme! Raisk!

 

hooligan hamlet
Tekst: Rainer Olbri
Fotod: Silver Mikiver
Video: Felix Laasme

Rohkem infot Al Mare Bowling kodulehel.