Uus iPad Pro, iPhone 6s ja iPhone 6s Plus, Apple WatchOS 2 ja palju muud

Eile toimus nagu ikka septembri kuus tavaks on saanud – Apple Event. Üritus, kus maailma suurim ettevõte võtab kokku oma aasta tulemused ning tutvustab uusi vidinaid. Täpselt sellisel üritusel kuulutas kunagi Steve Jobs välja Apple’i sisenemise nutitelefoni turule esimese Apple telefoniga iPhone. Eile kuulutas Apple välja oma värsked linnuksed – uus 12,9 tolline iPad Pro Retina, Apple Pencil, Smart klaviatuur, uus (roosa!) iPhone, täiesti uus operatsioonisüsteem iOS9, uus Apple TV, uus kell Apple WatchOS 2 ja palju-palju muud.

Ma ei taha üldse nohiklikult detailidesse laskuda, aga nad tegid täiesti ümber kogu touch screeninduse oma tahvli peal (3D Touch tehnoloogia), tootsid superhead softwear’i, milles kaasasid arendusse parimad koostööpartnerid (Microsoft, Adobe jne), tegid iPhone’le 4k video võimaluse jne. Kõige tähtsam, mis sa siit pead kaasa võtma, on see, et kõik läks kiiremaks, suuremaks ja veel paremaks. Ükski teine konkurent ei ole isegi ligilähedal sellele võimekuse, disaini ja toimivuse combole, mida see crew on suutnud saavutada juba aastaid  ja ikka veel hoogu maha võtmata.

Kogu värske kraam tuleb müüki järgemööda selliselt, et jõuluperioodiks oleks kõigil võimelik neid asju endale kingituseks paluda. Ise saatsin juba varakult iPad Pro soovi jõuluvanale ära. Fingers crossed, et jõuluvana palk ei ole Eesti keskmine.

Nohik vaatab täispikka presentatsiooni Apple kodulehel.

 

Uus iPad Pro Retina ekraan 12,9 tolli

apple-ipad-pro-01

 

iPhone 6s ja iPhone 6s Plus ning iOS9

 

Apple WatchOS 2

 

 

 

apple-watchos-2-00-600x360

 

 

Täägid: